Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Varga Barnabás: „Hamarosan kiszedik a varratokat, utána jöhet a maszk”

Szülőfalujában, Szentpéterfán pihen és gyógyul a Ferencváros csatára, aki úgy véli, jó úton indult el a visszatérés irányába, és elárulta, mit is jelentett számára a legnehezebb pillanatokban, hogy egy egész ország szorított érte.

2024. 07. 03. 13:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már egy hete, hogy hazaért Stuttgartból műtétje után Varga Barnabás. A magyar válogatott csatára a Skócia elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen szenvedett súlyos fejsérülést, de a sikeres orvosi beavatkozás és néhány napos kórházi megfigyelés után párjával, Laurával visszatért Magyarországra. Barna azóta szülőfalujában, Szentpéterfán pihen és gyógyul, a FradiMédia látogatta meg a magyar–osztrák határ melletti, Vas vármegyei településen.

Varga Barnabás a Skócia elleni Eb-mérkőzésen
Csak remélni tudjuk, hogy minél hamarabb a pályán látjuk viszont Varga Barnabást Fotó: MTI/Illyés Tibor

 

– Köszönöm, most már jobban vagyok, a duzzanat is kisebb lett. Hamarosan kiszedik a varratokat, maszkot kell majd csináltatnom, szóval jó úton járok – árulta el az FTC játékosa, aki mindenkit arra kér, hogy a visszatéréséig ne keressék kérdésekkel, ne zavarják a gyógyulását, a következő időszakban minden energiájával a mihamarabbi felépülésre akar koncentrálni.

Megpróbál minél hamarabb visszatérni

– Amikor felébredtem a kórházban, egyből szembesültem vele, hogy mennyien aggódtak értem, és érdeklődtek a hogylétem felől. Köszönöm szépen az aggódást, a sok üzenetet mindenkinek! Megpróbálom meghálálni, és minél hamarabb visszatérni, hogy újra a csapat segítségére lehessek, és minél több sikerrel örvendeztethessük meg a szurkolókat – mesélte Varga Barnabás a műtét utáni időszakról. Mint korábban megírtuk, a FIFA a Fradinak kártérítést fizet, míg a játékosnak a felépüléséig és a visszatéréséig a teljes fizetését állja.

Kiderül, vajon ugyanolyan keményen küzd-e majd a pályán

A teljes interjút mindenki megnézheti a Fradi TV jövő keddi, július 9-ei adásában, amiben Barna többek között arról is mesél még, hogyan és mire emlékszik vissza az ütközésből, és ugyanolyan keményen beleszáll-e a párharcokba majd a későbbiekben, és nem utolsósorban azt is elárulta, mikor szeretne visszatérni a pályára, és újra megörvendeztetni góljaival a szurkolókat.

Barna párja, Laura is megszólal az interjúban, aki szintén először mondja el, mit élt át a stuttgarti stadionban, mikor tudott kedvesével először kommunikálni a súlyos eset után, és hogyan zajlottak a kórházban töltött napok.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.