A Barcelona szurkolói már Flicket éltették a 7-0-s KO után

Kiütéses győzelmet aratott az FC Barcelona a La Liga negyedik fordulójában, 7-0-ra győzte le hazai pályán a Real Valladolidot. Raphinha mesterhármast szerzett, a szurkolók pedig a vezetőedző, Hans-Dieter Flick nevét skandálták. A Barca 100 százalékos és az élen marad a válogatott szünetig.

2024. 08. 31. 21:38
La Liga - FC Barcelona vs Real Valladolid
A Barcelona hét, Raphinha három gólt szerzett, Fotó: EPA/Alejandro Garcia
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négyből négy győzelem, 13-3-as gólkülönbség, nem rossz kezdés a La Ligában a Barcelona irányítását a nyáron megkapó Flicktől. Főleg a gólkülönbség látványossá tételéhez kellett a Valladolid elleni szombati KO, a Barca hét gólján így osztoztak a játékosok: Raphinha (3), Lewandowski, Koundé, Olmo, Torres.

La Liga - FC Barcelona vs Real Valladolid
A nyári igazolás, Dani Olmo is beköszönt. Fotó: EPA/Alejandro Garcia

A hetedik gól után a barcelonai közönség már Flicket éltette, aki előtt legutóbb Ernesto Valverde kezdett négy bajnoki győzelemmel a katalánok élén.

– Örülök a szurkolók miatt, az énekük az egész csapatnak szólt – fogalmazott Flick. – Az utcán az emberek rengeteg energiát adnak nekünk, nagyszerű a morál a csapatban. Amikor azt látod, hogy a drukkerek mennyire izgatottak és hogy a csapat intenzitása hét gól után sem törik meg, az nagyon jó. Ez büszkévé teszi az embereket, mi pedig azért vagyunk itt, hogy a legjobbat adjuk.

A Barcelona a forduló többi eredményétől függetlenül marad a tabella élén a válogatott szünetre, és két hét múlva a Girona elleni idegenbeli összecsapással folytatja a bajnokságot.
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.