Újpesti átverés: trágár szóval illette a Fradit a klub korábbi játékosa

Nem csillapodnak a kedélyek a szombati Ferencváros–Újpest (1-0) derbi után, amelyen a Fradi szurkolói a vendégszektorban távolból aktivált zöld füstbombával dühítették fel a lilákat. Az újpestiek folytatták a trollkodást, és a Fradi korábbi futballistáját, Roko Baturinát vették rá arra, hogy a kamerába mondva, trágár szóval illesse volt klubját.

2024. 08. 20. 20:12
Ferencvárosi szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Ferencváros TC Újpest FC mérkõzésen a Groupama Arénában 2024. augusztus 17-én. Fotó: MTI/Vasvári Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Roko Baturina 2020 nyarán a Dinamo Zagrebtől érkezett a Fradi futballcsapatába, amelyet akkor még Szergej Rebrov irányított. A fiatal horvát csatár összesen 26 meccsen tíz gólt szerzett a zöld-fehéreknél, többször kölcsönadták, végül 2023-ban Portugáliába igazolt, jelenleg pedig a spanyol másodosztályú Málaga játékosa.

Baturina, Roko; Bardea, Nir
Roko Baturina még a Fradi mezében. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Egy edzés után húzta csőbe Baturinát az Újpest egyik szurkolója, aki arra vette rá őt, hogy mondja bele a kamerába: „f…szszopó Fradi”. A horvát játékos vélhetően nem értette, mit kell mondania, de eleget tett a kérésnek, méghozzá mosolyogva.

A videót az Újpest Fanatics a TikTok-csatornájára töltötte fel azzal a megjegyzéssel, hogy Baturina is újpesti! Ezzel válaszolhatott a lila tábor a Fradi-szurkolók zöld füstbombájára, ami közöttük robbant a derbin, és az Újpest-szurkolókat azzal cukkolták a körülöttük felszálló zöld füsttel, hogy átálltak, és fradisták lettek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.