Még a fia is több gólt lőtt a hétvégén, mint Ronaldo

Ritkán fordul elő az, hogy családon belül valaki több gólt szerezzen, mint Cristiano Ronaldo. Nos, az Al-Naszr csapata most örülhet, hiszen a 39 éves portugál sztár egy gólt lőtt a felnőttek között, míg a fia, Cristiano Ronaldo Jr. két gólt szerzett a junioroknál a hétvégén.

2024. 09. 21. 10:34
Cristiano Ronaldo Al Nasszr Mancheseter United Erik ten Hag
Cristiano Ronaldo kedves gölörömmel ünnepelte meg fia duplázását Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy biztos, vannak olyan helyzetek, amikor egyértelműen kiderül, a vér nem válik vízzé. Így van ez cristiano Ronaldóéknál is, ahol az immár 39 évesen is futószalagon gólokat termelő portugál sztár fia a hétvégén bebizonyította, méltó a családi neve viselésére. Ugyanis Cristiano Ronaldo Jr. pénteken két gólt lőtt az Al-Naszr ifjúsági csapatában, ezzel a mezőny legjobbja lett.

Nos, a világhírű apa sem akart fia mögött, és Cristiano Ronaldo is betalált a felnőtt csapatban, ő szerezte az Al-Naszr első gólját csapata legutóbbi bajnokiján. Az értékesített büntetője után a fiának kimutatott egy hármast a portugál világklasszis, amivel arra utalt, hogy ketten együtt szereztek egy mesterhármast pénteken. Az Al-Naszr a meccset végül 3–0-ra nyerte meg az Al-Ettifak vendégeként, Sadio Mané két gólpasszt jegyzett.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.