Sallai Rolanddal először történt ilyen Törökországban + videó

A válogatott mérkőzések után szombat este újra klubjában, a török élvonalbeli Galatasarayban szerepelt Sallai Roland, aki kezdőként végigjátszotta az Antalyaspor otthonában 3-0-ra megnyert találkozót. A sikerből a nemzeti tizenegy labdarúgója is kivette részét.

2024. 10. 20. 8:24
Sallai Roland is kivette részét bajnoki listavezető csapata szombati sikeréből. Forrás: facebook.com/Galatasaray
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 56-szoros magyar válogatott Sallai kisebb sérülése ellenére is pályára lépett Magyarország legutóbbi két, Hollandia és Bosznia elleni Nemzetek Ligája-meccsén, a hollandok ellen ráadásul sokáig az ő góljával vezetett a hazai csapat a Puskás Arénában. A futballista hétfőn még a bosnyákok ellen szerepelt, szombaton, az Antalyaspor vendégeként viszont negyedik törökországi bajnokiján másodszor jelölték a kezdőcsapatba. A 3-0-s vendégsikerrel zárult meccset Sallai végigjátszotta, hasonlóra eddig még nem volt példa. Emellett a Freiburgtól szerződtetett 27 éves magyar harcolta ki az első gólt megelőző szögletet. Később, a 80. percben, 2-0-nál egy gólpasszt is kiosztott Sallai, a találatot azonban végül érvénytelenítették.

Újabb győzelmével a Galatasaray 9 meccs után 25 ponttal áll, jelenleg héttel előzi meg a Samsunsport, amely azonban csak vasárnap délután lép pályára az aktuális fordulóban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.