Hihetetlen okból dobták ki Liam Neesont egy meghallgatásról

A színészt egy 1987-es produkció szereplőválogatására hívták be, de tehetségét már nem tudta megmutatni.

Forrás: hirado.hu2020. 10. 13. 11:50
Neeson, Liam;
Hamburg, 2018. februr 22. Liam Neeson r sznsz rkezik az Aranykamera djak 53. tadsi nnepsgre Hamburgban 2018. februr 22-n. (MTI/EPA/Focke Strangman) Fotó: MTI/EPA/Focke Strangman
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Liam Neeson, az Elrabolva mozik sztárja A herceg menyasszonya című kalandfilm castingján szembesült a ténnyel: nem elég magas.

Jimmy Kimmel műsorában Liam Neeson elmesélte, hogy Fezzik szerepére hívták be a készítők. A karakter megformálására egy magas, sportos színészt kerestek, Neesonre pedig pont illet a leírás, mégsem ő, hanem a 213 centiméter magas André az óriás kapta a lehetőséget – írja a Just Jared.

193 centiméteres magasságával alacsonynak bizonyult a szerepre Fotó: MTI/EPA/Focke Strangman

Nagyon ideges voltam, mert tudtam, hogy ez egy nagy film lesz. Los Angelesben találkoztam a casting rendezőivel, majd elmentem a londoni irodába a meghallgatásra, ahol Rob Reiner, a rendező rám nézett és megkérdezte milyen magas vagyok. Mondtam, hogy 193 centiméter. Erre ő annyit válaszolt: nem vagy egy óriás.

Neeson megjegyezte, hogy Reiner még köszönésre sem méltatta, így elhatározta, ha legközelebb látja a rendezőt, elmondja neki, mennyire gorombán viselkedett.

Elhunyt 76 évesen Margaret Nolan brit színésznő

Margaret Nolan október 5-én bekövetkezett halálának hírét a hétvégén fia, Oscar Deeks erősítette meg a Variety.com hollywoodi hírportálnak.

A színésznő 1943 októberében született Somersetben, és Londonban nőtt fel. Modellként kezdte pályafutását. 1964-ben a Goldfinger című Bond-filmben Dink, a 007-es (Sean Connery) masszőre szerepében tűnt fel, és még abban az évben láthatta a közönség a Beatles Egy nehéz nap éjszakája című filmjében is.

Bár a Goldfingerben csak kis szerepet játszott, feledhetetlen volt, mivel aranyszínűre festett teste megjelent a főcímben, a film plakátjain, a lemezeken és könyveken. A Bond-film után hívták meg a Playboy magazinba, és szerepet kapott a Ferry Cross the Mersey című zenés filmben, és Marcel Carné Három szoba Manhattanben című filmjében.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.