időjárás 30°C Ibolya 2022. augusztus 7.
logo

Kevin Costner-krimi nyerte a mozis hétvégét Észak-Amerikában

Forrás: MTI
2020.11.09. 11:36
Kevin Costner-krimi nyerte a mozis hétvégét Észak-Amerikában

Kevin Costner főszereplésével forgatott krimi, a Let Him Go végzett a bevételi sikerlista első helyén az észak-amerikai mozikban 1,47 millió dolláros (444 millió forint) becsült eredménnyel.

A Deadline.com filmes portál szerint a csütörtök óta játszott film jegyárbevétele három nap után 4,3 millióra rúghat.

Kevin Costner-krimi nyerte a mozis hétvégét Észak-Amerikában
Fotó: Nina Prommer / MTI/EPA

A portál összehasonlította a világjárvány-sújtotta mozis piacon elért szerény heti rekordot egy másik, 1999-es, szintén Costner fémjelezte film, az Üzenet a palackban nyitó hétvégi eredményével, ami 18,8 millió dollár volt egy négynapos ünnepen.

A film a Focus Features produkciója, ugyanúgy, mint a nagyjából egy évvel ezelőtt bemutatott Downton Abbey, amelyik – ugyan mintegy ötszázzal több észak-amerikai moziban – 31 millió dolláros jegyárbevétellel nyitott.

Azon a piacon, ahol New York és Los Angeles filmszínházai és a második legnagyobb lánc, a Regal termeinek nagy része zárva van, a jegyárbevételi toplista második helyén a múlt heti győztest, a Come Play-t találjuk, a harmadik a Nagypapa hadművelet, a negyedik pedig a Becsületes tolvaj az iparági becslések alapján.

Ő lehet Johnny Depp utódja a Legendás állatok filmsorozatban

Mint pénteken kiderült, Johnny Depp nem ölti magára többé Gellert Grindelwald szerepét a Legendás állatok filmsorozatban.

Az 57 éves filmsztár ezt azután jelentette be a közösségi oldalán, hogy a Warner Bros. megkérte, adja vissza a produkció főgonoszának szerepét. Depp hozzátette, hogy tiszteletben tartja és egyetért a stúdió kérésével.

A stúdió mindeközben elárulta, hogy a széria harmadik részét már forgatják, és Grindelwald szerepére új színészt keresnek. A rajongóknak azonban máris van ötletük, ki kaphatná meg Grindelwald szerepét, ami tulajdonképpen nagyon is kézenfekvő – írja a Metróra hivatkozva a Híradó.hu.

Tovább...

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.