Kevin Costner-krimi nyerte a mozis hétvégét Észak-Amerikában

A csütörtök óta játszott film jegyárbevétele három nap után 4,3 millióra rúghat.

Forrás: MTI2020. 11. 09. 11:36
COSTNER, Kevin
Kevin Costner-krimi nyerte a mozis hétvégét Észak-Amerikában Fotó: Nina Prommer Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kevin Costner főszereplésével forgatott krimi, a Let Him Go végzett a bevételi sikerlista első helyén az észak-amerikai mozikban 1,47 millió dolláros (444 millió forint) becsült eredménnyel.

A Deadline.com filmes portál szerint a csütörtök óta játszott film jegyárbevétele három nap után 4,3 millióra rúghat.

Kevin Costner-krimi nyerte a mozis hétvégét Észak-Amerikában
Fotó: Nina Prommer / MTI/EPA

A portál összehasonlította a világjárvány-sújtotta mozis piacon elért szerény heti rekordot egy másik, 1999-es, szintén Costner fémjelezte film, az Üzenet a palackban nyitó hétvégi eredményével, ami 18,8 millió dollár volt egy négynapos ünnepen.

A film a Focus Features produkciója, ugyanúgy, mint a nagyjából egy évvel ezelőtt bemutatott Downton Abbey, amelyik – ugyan mintegy ötszázzal több észak-amerikai moziban – 31 millió dolláros jegyárbevétellel nyitott.

Azon a piacon, ahol New York és Los Angeles filmszínházai és a második legnagyobb lánc, a Regal termeinek nagy része zárva van, a jegyárbevételi toplista második helyén a múlt heti győztest, a Come Play-t találjuk, a harmadik a Nagypapa hadművelet, a negyedik pedig a Becsületes tolvaj az iparági becslések alapján.

Ő lehet Johnny Depp utódja a Legendás állatok filmsorozatban

Mint pénteken kiderült, Johnny Depp nem ölti magára többé Gellert Grindelwald szerepét a Legendás állatok filmsorozatban.

Az 57 éves filmsztár ezt azután jelentette be a közösségi oldalán, hogy a Warner Bros. megkérte, adja vissza a produkció főgonoszának szerepét. Depp hozzátette, hogy tiszteletben tartja és egyetért a stúdió kérésével.

A stúdió mindeközben elárulta, hogy a széria harmadik részét már forgatják, és Grindelwald szerepére új színészt keresnek. A rajongóknak azonban máris van ötletük, ki kaphatná meg Grindelwald szerepét, ami tulajdonképpen nagyon is kézenfekvő – írja a Metróra hivatkozva a Híradó.hu.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.