A Kossuth-díjas énekesnő az elsők között kérte a vakcinát

Mint ismert már lehet regisztrálni a koronavírus elleni oltásra és a Kossuth-díjas énekesnő, Kovács Kati mielőbb beoltatná magát, amint van biztonságos és hatékony oltás Magyarországon – írta meg a Bors online kiadása.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks2020. 12. 09. 10:20
Kovcs Kati
Debrecen, 2014. februr 9. Kovcs Kati nekesn ad koncertet a debreceni Klcsey Kzpontban 2014. februr 9-n. MTI Fot: Czegldi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jövő év első hónapjaiban már nagy tömegek kaphatják meg a koronavírus elleni védőoltást, és ahogy Müller Cecília országos tisztifőorvos közölte, az oltás nem a regisztráció sorrendjében történik majd, hanem oltási terv szerint, azaz első körben az egészségügyi dolgozók, krónikus betegek és idősek kaphatják majd meg. Kovács Kati fellélegzett, amikor megtudta: hétfő estétől már regisztrálhat a koronavírus elleni védőoltásra. A legendás énekesnő amint megnyílt a lehetőség, azonnal felment az oldalra és jelezte a védőoltás iránti igényét – írja a Ripost.

Bár a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművésznek orvosa azt mondta, hogy egy másik oltás miatt januárig nem kaphatja meg a vakcinát,

Kovács Kati roppant fontosnak tartja, hogy az elsők között regisztráljon, mert nagyon hisz a védőoltásban, és meggyőződése szerint jövő nyárra az egész járványt elfelejthetjük.

A 76 éves énekesnő szerencsére kitűnő egészségnek örvend és csak azt sajnálja, hogy nem találkozhat személyesen a közönségével és az időjárás miatt most ritkán indulhat hosszú sétákra.

Kovács Kati egyértelműen a vakcina mellett tette le a voksát
Fotó: MTI/Soós Lajos

A Bors megkeresésére válaszolva Németh Kristóf elmondta, hogy szintén regisztrált, és szívesen lenne az elsők között, akiket beoltanak.

Terjed most egy mém, a szövege valahogy így szól: „Egész életedben párizsit ettél, most pedig félsz egy oltástól, mert nem tudod, mi van benne?” – idézte a világhálón terjedő gondolatokat a színművész, aki hozzátette, hogy ő maga ugyan vegetáriánus, de a mondanivalóval tud azonosulni.

– Tényleg, miért is félünk? – tette fel a kérdést a színész a Borsnak nyilatkozva.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Németh Kristóf is egyértelműen oltáspárti
Fotó: MTI/Varga György

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.