Hugh Hefner özvegye majdnem belehalt egy plasztikai műtétbe

Hugh Hefner özvegye, Crystal Hefner tavaly egy olyan szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát, ami kis híján az életébe került – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 01. 08. 9:43
Hefner, Hugh; Harris, Crystal;
London, 2013. január 1. 2011. június 4-én Londonban készített felvétel Hugh Hefnerrõl, a Playboy amerikai erotikus magazin alapítójáról (b) és barátnõjérõl, Crystal Harris amerikai-brit manökenrõl. Hefner 2012. december 31-én este feleségül vette a nála 60 évvel fiatalabb barátnõjét. (MTI/EPA/Daniel Deme) *** Local Caption *** 02766586 Fotó: Daniel Deme
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Playboyt alapító Hugh Hefner utolsó felesége, Crystal az Instagramon vallott arról, hogy tavaly októberben kés alá feküdt, de közben kétségessé vált, hogy egyáltalán túléli-e a műtétet:

Hugh és Crystal Hefner Fotó: MTI/EPA/Daniel Deme

A modellen zsírátültetést hajtottak végre, vagyis egy másik testrészéből a mellébe helyeztek át zsírsejteket, ennek során azonban erősen vérezni kezdett – mint írta, a testében lévő vérnek a fele elfolyt, sürgősen vérátömlesztésre volt szüksége.

Crystal a bejegyzésénél arról is beszámolt, hogy 2016-ban ki kellett vetetnie a mellimplantátumait, mert mérgezték a testét – most úgy érzi, hogy az univerzum ismét azt üzente neki, hogy nem kell mindenáron megfelelnie a társadalom és a közösségi média által támasztott elvárásoknak, egy hamis nőideálnak.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Esélytelenként győzött a Playboyjal kacérkodó világbajnoknő

A 23 éves kor manapság bizony soknak számít az egyéni női műkorcsolyázásban, főleg Oroszországban, ahol sorban tűnnek fel a tehetségek. A regnáló, 2018-as olimpiai bajnok Alina Zagitova 18 évesen egyelőre csak gálákon korcsolyázik, a show-világ felé fordult, nagy kérdés, hogy versenyen láthatjuk-e még. Az oroszoknál ugyanis olyan nagy a konkurencia, hogy az első háromba is nehéz bekerülni, akik a soros világversenyre utazhatnak. Erre talán a legjobb példa Jelizaveta Tuktamiseva esete, aki 2015-ben, 18 évesen megnyerte a vb-t, az Eb-t és a Grand Prix-döntőt is, de azóta sem tudott kijutni egyetlen világ- és Európa-bajnokságra sem, és a phjongcshangi olimpiáról is lemaradt.

Azt azért nem mondhatjuk, hogy nem hallatott magáról, mert valósággal felrobbantotta az internetet azzal a gálaszámával, amelyet 2018 októberében a Skate Canada Grand Prix-verseny gáláján – aranyérmesként – adott elő először. Britney Spears Toxic című dalára korcsolyázva melltartóra vetkőzött, és a korcsolyasport szolid, de mégiscsak első nyílt színi sztriptíze szinte a vb-címnél is nagyobb hírnevet hozott számára.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.