Neymar cáfolta, hogy ötszáz fős szilveszteri bulit rendezett

A futballistát az ügyészség is megkereste, hogy adjon magyarázatot a buli szervezéséről.

Forrás: MTI2021. 01. 02. 8:22
NEYMAR
Neymar egyelőre elmarad Messi mögött Fotó: Rebecca Blackwell Forrás: MTI/AP/Rebecca Blackwell
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

a Paris Saint-Germain brazil labdarúgója pénteken cáfolta, hogy napokig tartó óévbúcsúztató bulit rendezett ötszáz ember részvételével.

– A családommal és a barátaimmal ünnepeltem. A koronavírus-járvány miatt mindenkit megvizsgáltak és ügyeltünk a távolságtartásra – mondta videóüzenetében a 28 éves csatár. Neymar közösségi oldalán látható volt az ünnepi asztal is, amely körül csak minden második széken ültek vendégek.

– Vacsora itthon, távolság a székek között és ez nem ötszáz embernek szól – nyomatékosította.

Közelmúltbeli brazil médiabeszámolók szerint a futballista napokig tartó mulatságot rendezett több száz ember részvételével a Mangaratibában található tengerparti villájában. A jelentések felháborodást váltottak ki, az egyik legismertebb szakíró, Juca Kfouri például úgy fogalmazott: Neymar gúnyt űz a körülbelül 195 ezer brazil koronavírus-áldozat családjából.

Komoly magyarázkodásra kényszerült a sztárfocista, aki állítólag óriási bulit csapott az év utolsó estéjén
Fotó: MTI/AP/Rebecca Blackwell

A futballistát az ügyészség is megkereste, hogy adjon magyarázatot a járvány terjedését elősegítő buli szervezéséről.

Brazília a fertőzések számában a harmadik, a halálesetek számában pedig a második helyen áll a világon. A válságos helyzet miatt a riói tengerparton, a Copacabanán is lemondták a hagyományos szilveszteri ünnepségeket.

Kórházban a futballista, akinek a kezében felrobbant a tűzijáték

Omar Elabdellaoui mindkét szeme megsérült, miután a saját otthonában rendezett szilveszteri bulin felrobbant egy tűzijáték a kezében. A Galatasaray 47-szeres válogatott labdarúgóját kórházban ápolják Isztambulban.Az Andalou török állami hírügynökség a Galatasarayra hivatkozva arról számolt be, hogy a 29 éves védő égési sérüléseket szenvedett, és kórházi kezelésre szorul. Vedat Kaya, a Liv kórház orvosa annyit közölt, hogy a játékosnak mindkét szeme megsérült, de még korai megmondani, károsodott-e a látása, és ha igen, mennyire.Omar Elabdellaoui a nyáron szerződött a görög Olympiakosztól Törökországba, és eddig 13 mérkőzésen lépett pályára a Galatasarayban.

Legutóbb amiatt hallhattunk a norvég labdarúgóról, hogy az ősszel megfertőződött a koronavírussal, amikor épp a válogatottnál volt, és emiatt elmaradt a norvégok Románia elleni Nemzetek Ligája-meccse. Ráadásul mivel a teljes keret karanténba került, a néhány nappal későbbi, Ausztria elleni találkozót egy hirtelenjében verbuvált új kerettel játszották le, amelybe a Ferencváros támadója, Tokmac Nguen is meghívót kapott. Végül ő mégsem utazott el a mérkőzésre, így nem debütálhatott a válogatottban Omar Elabdellaoui „jóvoltából”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.