Dylan Sprouse szóhoz sem jutott Palvin Barbi apja miatt

Úgy tűnik, a család már férjhez adná a 27 éves topmodellt.

Forrás: hirado.hu2021. 02. 18. 17:21
Palvin Barbara; Sprouse, Dylan
Palvin Barbi és párja, Dylan Sprouse Fotó: Ringo Chiu Forrás: MTI/EPA/Ringo Chiu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hónapok óta csal mosolyt az arcunkra Palvin Barbi és párja, Dylan Sprouse Breaking Ground című, mondhatni roadmovie-szerű sorozata, ami azt hivatott bemutatni, milyen kalandokba keveredett a pár, miközben leendő farmjukhoz kerestek Amerikában telket.

És hát hova is fordulhattak volna jobb tanácsért, mint Barbi ceglédberceli szüleihez, akik maguk is egy farmon élnek, sőt mint a sorozat minap debütáló részéből kiderült, hamarosan esküvői helyszínként is üzemelnek majd.

Palvin Barbi és párja, Dylan Sprouse
Fotó: MTI/EPA/Ringo Chiu

A képsorokat látva Dylan nagyon jól érezte magát hazánkban, sőt hagyományőrző betyárviseletbe is beöltözött, hogy aztán eltanulhassa az ostorcsattogtatás csínját-bínját. Volt azonban egy kínosabb pillanat is az új epizódban, amikor is Barbi édesapja előállt a farbával, kerek perec megkérdezte, mikor lesz már esküvő.

Dylan szóhoz sem jutott, de Barbi talán még inkább elpirult, aki még párjánál is jobban igyekezett elterelni a témát. Kihagyhatatlan jelenet, amit alább ti is visszanézhettek.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Megható vallomást tett a kisbabájáról Dér Heni

Dér Heni alig várja, hogy kezében tarthassa a kisfiát! Az énekesnőt és a férjét már csak pár hét választja el ettől, ám addig is minden időt kihasználnak, hogy még szebbé tegyék a babavárás pillanatait. Éppen ezért Heni részt vesz egy online szülésfelkészítőn is, ami miatt még közelebbinek érzi magát kisfiához – olvasható a Ripost cikkében.

„Egyre jobban várom a pillanatot, hogy megszüljek, és az utána következő időszakot. Mostanában sokszor álmodom Benivel, vagy hogy épp szülünk, vagy hogy már pár éves, vagy hogy fürdetem… Húsz karácsony sem ér fel ezzel a várakozással” – fogalmazott az Instagram-oldalán Dér Heni, aki egy titkos esküvőn fogadott szerelmének örök hűséget, még kisbabája születése előtt.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.