Mindenkit felcsigázott Az igazság ligája legújabb előzetese!

Erre a filmre úgy tűnik, megérte várni!

Forrás: hirado.hu2021. 02. 16. 14:57
null
JUSTICE LEAGUE (2017) (L-r)†EZRA MILLER as The Flash,†BEN AFFLECK as Batman and GAL GADOT as Wonder Woman Credit: Warner Bros. Pictures/ ô & © DC Comics Fotó: See caption box
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2017-es szuperhősmozi nem aratott nagy sikert sem a rajongók, sem pedig a kritikusok körében, így nem meglepő, hogy a Warner engedélyt adott Zack Snyder rendezőnek, hogy elkészítse Az igazság ligája újravágott változatát a saját elképzelései szerint. A rendező már négy évvel ezelőtt is hozzáfogott a munkálatoknak, de lánya halála miatt, menet közben kiszállt a produkcióból és Joss Whedon fejezte be a művet, aki merőben másképpen valósította meg a filmet, mint ahogyan azt Snyder eredetileg megálmodta – írja a Variety.

Azt nem tudni, hogy a közvélemény nyomására-e, de a stúdió végül engedett és elkezdték a „Snyder-cut” munkálatait. A közel négy órásnak ígérkező moziban nem csak jeleneteket vágtak újra, hanem többet újra is forgattak, de kerültek bele teljesen új felvételek is.

Az előzetes ugyan nem árul el sok mindent a történetről, legalábbis semmi olyat, amit eddig ne tudtunk volna, tehát Az igazság ligája összeáll, hogy szembeszálljanak a főgonoszokkal. Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Flash (Ezra Miller) és Cyborg (Ray Fisher) mellett pedig, helyet kapott a Jared Leto által megformált Joker is, aki a kedvcsináló végén számos rajongó vágyát teljesítette:

A Zack Snyder-féle rendezői változat március 18-án debütál az HBO Max-on, de mivel a szolgáltató Európában még nincs jelen, ezért az HBO nemrég bejelentette, hogy az HBO Go-n is elérhetővé teszi Az igazság ligáját, így pedig már a magyaroknak sem kell sokat várniuk, hogy négy órára bekuckózzanak a kanapéra egy maratoni filmezésre.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Ez a csinos színésznő veszi majd fel a harcot Marvel kapitánnyal

Brie Larson játékán sokan fanyalogtak Marvel kapitányként, de a film így is elég szépen termelt a pénztáraknál (1,1 milliárd dollár világszerte). A Marvel ki is akarja használni a lehetőséget, és bízva egy jövőbeni enyhébb járványhelyzetben, 2022 végére jelentkezne a folytatással.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.