Egy szerep miatt feküdt kés alá az ismert színésznő

A népszerű színésznő, Bánsági Ildikó a Ripost7-nek mesélte el, hogy pár héttel ezelőtt egy kisebb beavatkozáson esett át.

Forrás: RIPOST.HU2021. 03. 30. 8:40
null
A népszerű színésznő egy szerep miatt műttette meg a szemét Fotó: Origó/Mudra László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A népszerű színésznő, Bánsági Ildikó a Ripost7-nek mesélte el, hogy pár héttel ezelőtt egy kisebb beavatkozáson esett át – írja a Ripost.

A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas Bánsági Ildikó a Ripost7-nek mondta el, hogy a beavatkozás alatt és után egyáltalán nem érzett fájdalmat, és nagyon boldog, hogy újra tökéletesen lát.

„Dr. Nagymihályi Attila műtött meg, úgy egy hónapja. Kaptam két trifokális szemlencsét. Ez valami zseniális: olyan vagyok most, mint a sas, a kisbetűt is tökéletesen látom. Csak sajnos magamat is látom! De azért örülök, legszívesebben szétkiabálnám az utcán, hogy ez mennyire jó” – mesélte a színésznő.

A népszerű színésznő egy szerep miatt műttette meg a szemét
Fotó: Origó/Mudra László

Bánsági Ildikó egy szerep miatt szánta rá magát a műtétre

Egy szerep miatt, nem viselhettem szemüveget. Amikor megláttam az Operettben a díszletet, ami korlát nélküli lépcsők sora volt 6,5 méter magasságig, tudtam, hogy meg kell csináltatnom a szememet.

A másik ok: nagyon fontos, hogy a színpadon a partnerem szeméből lássam, mit gondol, hogy össze tudjunk kapcsolódni. Ha messzebb állt tőlem, már nem láttam olyan jól, ez zavart. Hát, ahogy megy az idő... na, ennyit az idő múlásáról! Itt kezdődik az egész, hogy az ember elkezd nem jól látni – mondta Bánsági Ildikó.

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA olvashatják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.