Kulcsár Edinát sem kímélték a terhességi pluszkilók

Az egykori szépségkirálynő ma már két gyönyörű kisgyermek boldog anyukája. Edina nem tagadja, hogy őt sem kímélték a pluszkilók a várandósság és a szoptatás ideje alatt. Ám most eldöntötte, hogy változtatni fog.

Forrás: MW2021. 03. 27. 16:04
null
Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kulcsár Edinát világéletében vonzotta a nagycsalád gondolata. Szerelmével, Csutival már a kapcsolatuk elején tudták, hogy rövid időn belül szülők szeretnének lenni. Kisfiuk, Medox után második gyermekük, Nina tette teljessé a családot – olvasható a Beol.hu cikkében.

Az anyasággal minden megváltozott Edina életében, a várandósság és szoptatás alatti időszakban őt sem kímélték meg a pluszkilók. Néhány hete viszont úgy döntött, hogy elérkezett a változtatás ideje, húgával a teljes életmódváltás mellett tették le a voksukat.

A modellkedés miatt mindig nagyon odafigyeltem a rendszeres edzésre és arra, hogy egészséges ételeket fogyasszak.

Már ezek alatt az évek alatt is úgy voltam vele, hogy majd ha kismama leszek azt eszem, amit és amennyit akarok. Amikor megtudtam, hogy úton van Medi, mindent megettem, amit csak megkívántam, persze ekkor is törekedtem rá, hogy sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasszak, de lelkiismeret-furdalás nélkül ettem a hamburgereket is.

88 kg voltam, amikor a kisfiam születésekor bementem a kórházba, és 80 kg-mal jöttem ki. A szoptatás abbahagyása után csináltam egy nagyon radikális egyhetes diétát, ami után sokkal jobban éreztem magam a bőrömben. Utána kiderült, hogy ismét állapotos vagyok, és úgy, ahogy az első várandósságomnál, a másodiknál is kiélveztem, hogy büntetlenül fogyaszthatom a kedvenc ételeimet

– kezdte Edina a Life.hu-nak.

A gyönyörű sztármami azt is elárulta, hogy mi adta meg neki a kezdőlöketet ahhoz, hogy néhány héttel ezelőtt szigorú életmódváltásba kezdjen.

Kulcsár Edina, a Magyarország Szépe-verseny 2014-es győztese a 2015-ös verseny nyílt napján a herceghalmi felkészítőtáborban. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Amikor januárban abbahagytam Ninus szoptatását, elhatároztam, hogy formába hozom magam, de egyszerűen képtelen voltam elkezdeni.

Már én is láttam magamon, hogy ki vagyok gömbölyödve, de anyukám, a legfőbb kritikusom szavai döbbentettek rá, hogy tényleg ideje változtatni a helyzeten. Az extra löketet az adta meg, hogy egy cég felkért egy fürdőruhás fotózásra, amire örömmel igent mondtam, de tudtam, hogy ott tényleg jól kell kinéznem, ezért március elseji kezdettel megcsináltam egy ötnapos léböjtkúrát, amivel két kg-t sikerült leadnom.

Ezután pedig egy kedves család-barátunk személyre szabott étrendet írt nekem, amiben nemcsak receptek, de hasznos tanácsok is szerepelnek, hogy mit, mikor és hogyan fogyasszak. Az étkezés mellett a mozgásra is szerettem volna odafigyelni, ezért beszereztem egy futóbabakocsit – mondta a szépségkirálynő, akit most nemcsak az eddig elért eredményei motiválnak, hanem az is, hogy segítőtársa is van az életmódváltásban.

Amikor januárban abbahagytam Ninus szoptatását, elhatároztam, hogy formába hozom magam.

Úgy gondolom, hogy tényleg minden fejben dől el, most annyira elhatároztam, hogy leadom ezt a néhány kilót, hogy eszembe sem jut elcsábulni egy-egy tiltott falatra. Már az sem zavar, ha Csuti egy egész tábla csokit eszik meg mellettem.

Még egy hónapja sem kezdődött el az életmódváltásom, de már hat kilót fogytam, most 64 kiló vagyok, és a 60-at szeretném elérni. Nem gondoltam volna, hogy két gyerek után, harminc fölött is ilyen könnyedén fog menni a fogyás. Nagyon szerencsésnek érzem magam.

Ez a sikerélmény nagyon sok motivációt ad, de a legnagyobb támogatást a húgomtól kapom, akivel együtt indultunk el ezen az úton, és mint mindenben, ebben is maximálisan támogatjuk egymást – tette hozzá Edina, aki a vágyott súly elérése után súlyzós edzésekkel szeretné izmossá és fitté tenni a testét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.