Nincs lehetetlen a közmédia meteorológiai műsorában – Nézze meg!

Tóth Tamás, az M1 televízió meteorológusa péntek reggel egy virtuális gondolában utazott a képzeletbeli Velencében, a város alapításának 1600. évfordulója apropóján – írta meg a Ripost online kiadása.

Forrás: RIPOST.HU - MEDIAWORKS2021. 03. 26. 19:47
null
teljesen megújult a köztévé meteorológiai műsora (A képen Tóth Tamás meteorológus az MT televízió stúdiójában) Forrás: MTVA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Látott már bárki olyat, hogy egy időjárás-jelentést egy velencei gondolából mondtak el? A közmédia új meteorológiai műsorában nincs lehetetlen. Tóth Tamás, az M1 televízió meteorológusa péntek reggel ugyanis egy „gondolában utazott” a képzeletbeli Velencében, a város alapításának 1600. évfordulója apropóján.

A műsorvezető ismertette, hogy 421-ből származnak az első feljegyzések a legendás észak-olasz város alapításáról. Az előrejelzés szerint Velence lakói ráadásul igazi tavaszias időben örülhetnek a jubileumnak.

De mi ez a vizuális varázslat a közmédia meteorológiai műsorában?

teljesen megújult a köztévé meteorológiai műsora (A képen Tóth Tamás meteorológus az M1 televízió stúdiójában)
Fotó: MTVA

Március 15-én megújult a közszolgálati média időjárás-jelentése. Magyarországon egyedülálló virtuális térben, új stúdióban, lélegzetelállító látványelemekkel jelentkeznek óránként a friss időjárási adatokkal az M1 meteorológusai.

A jeles események kapcsán pedig igyekeznek bővebb információkkal szolgálni és derűssé tenni a nézőket.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.