Újabb két hónappal elhalasztották Fekete özvegy bemutatását

Korábban a moziláncok abban bíztak, hogy a Fekete özveggyel kezdődhet májusban a moziszezon.

Forrás: MTI2021. 03. 25. 18:18
null
Újabb két hónappal elhalasztották Fekete özvegy című képregényfilm bemutatását Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb két hónappal elhalasztotta Fekete özvegy című képregényfilmje bemutatását a Disney filmstúdió, és egyúttal azt is bejelentette, hogy a mozis premierrel egyidejűleg a Disney Plus streamingszolgáltatásán is forgalmazzák a filmet.

Korábban a moziláncok abban bíztak, hogy a Fekete özveggyel kezdődhet májusban a moziszezon. A film főszerepében Scarlett Johansson látható, aki az orosz származású kémből lett szuperhőst játssza.

Újabb két hónappal elhalasztották Fekete özvegy című képregényfilm bemutatását
Fotó: Flickr

A Disney közleménye szerint Szörnyella című filmjét, amelynek címszerepében Emma Stone látható, május 28-án szintén egyidejűleg kezdi forgalmazni a mozikban és streamingszolgáltatásán. A Pixar animációs stúdióban készült Luca című produkciót pedig az észak-amerikai mozikban nem, csak a Disney Plus szolgáltatásán láthatják az előfizetők június 18-tól.

A filmstúdió egy sor további film bemutatóját is elhalasztotta, köztük a Shang Chi és a tíz gyűrű legendája című Marvel-film premierjét, amely július 9. helyett szeptember 3-án kerülhet a mozikba.

Ez a szereplő már biztosan nem tér vissza a Bosszúállók közé

Alig pár hónapja röppent fel a hír, miszerint Amerika Kapitány alias Chris Evans a Végjátékban kapott tökéletes befejezés ellenére még visszatérhet más Marvel produkciókban, de a rajongók legnagyobb elkeseredésére, a szereplő erről mit sem tudott.

Evans egyértelműen közölte, hogy ő nem hallott semmiféle tárgyalásokról Amerika Kapitánnyal kapcsolatban, ennek ellenére továbbra sem hagytak alább a találgatások és további pletykák kaptak szárnyra, miszerint a színészt legközelebb akár a A Sólyom és a Tél Katonája sorozatban láthatjuk – írja az EW.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.