Elhunyt Várhegyi Márta, a Miskolci Nemzeti Színház primadonnája

A Miskolci Nemzeti Színház közölte a megrázó hírt a Facebook-oldalán, hogy életének 82. évében elhunyt. Várhegyi Márta színművésznő, operettprimadonna – számolt be a halálhírről online felületén a Ripost.

Forrás: ripost.hu - mediaworks2021. 05. 27. 15:10
null
Forrás: facebook.com/miskolcinemzetiszinhaz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elhunyt Várhegyi Márta színművésznő, operettprimadonna, közölte hivatalos közösségi oldalán a Miskolci Nemzeti Színház.

„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy színházunk egykori tagja, Várhegyi Márta színművésznő, népszerű operettprimadonna 2021. május 21-én, életének 82. évében elhunyt. Várhegyi Márta 1939. december 19-én született. A kiváló primadonna eredetileg operaénekesnek készült. Finom, érzékeny hangja révén vált a miskolci közönség kedvencévé. 1964–66-ban a Fővárosi Operettszínházban játszott, majd két évig a Pécsi Nemzeti Színházban dolgozott hangképző tanárként. 1968-tól volt a Miskolci Nemzeti Színház tagja” – emlékeztek meg a színművésznőről.

A halálhírről a Ripost eredeti beszámolója IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.