Harrison Ford megsérült az Indiana Jones újabb részének forgatásán

A film bemutatóját már többször is elhalasztották. A Disney most 2022 júliusára tervezi.

Forrás: MTI2021. 06. 24. 10:50
Harrison Ford's Indiana Jones Fedora up for sale
Megsérült a vállán Harrison Ford az Indiana Jones-sorozat újabb részének forgatásán Fotó: BANG Showbiz Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megsérült a vállán Harrison Ford amerikai színész az Indiana Jones-sorozat újabb részének forgatása közben egy harci jelenetben – közölte szerdán a Disney.

Az ötödik Indiana Jones-film forgatása folytatódik, amint a 78 éves színész állapota megengedi – áll a cég közleményében.

A forgatás menetrendjét szükség szerint átalakítják a következő hetekben – olvasható még a közleményben.

A film bemutatóját már többször is elhalasztották. A Disney most 2022 júliusára tervezi. A filmgyártás júniusban kezdődött meg Londonban.

Megsérült a vállán Harrison Ford az Indiana Jones-sorozat újabb részének forgatásán
Fotó: Reuters

Ford először 1981-ben Az elvesztett frigyláda fosztogatói című filmben alakította a puha kalapot viselő kalandor régész szerepét. A három további filmet 1984-ben, 1989-ben és 2008-ban forgatták.

A James Mangold (Az aszfalt királyai) rendezte új filmben Ford partnerei Phoebe Waller-Bridge és Mads Mikkelsen.

Ford 2014-ben már eltörte a lábát, amikor a Csillagok háborúja Az ébredő Erő című folytatásában ráesett a Millenium Falcon űrhajó egy hidraulikus ajtaja.

Bíróságon fog vallani Brad Pitt három gyermeke

Hiába vált el Angelina Jolie és Brad Pitt 2019-ben, gyermekelhelyezési huzavonájuk ma is tart. A helyzetet tovább rontja Brad szemszögéből az a tény, miszerint állítólag gyermekeik közül hárman is saját döntésből szándékoznak apjuk ellen vallani, vagyis felhozni olyan történeteket, adatokat, melyek a színész megkérdőjelezhető szülői tevékenységét, mentalitását támaszthatják alá.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.