Jennifer Lopeznek rengeteg munkája lesz a jövőben

A Netflix láncolta magához évekre – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 06. 08. 13:31
null
A kép illusztráció Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jennifer Lopeznek rengeteg munkája lesz a következő években, a streaming óriás ugyanis egy hosszabb távra szóló szerződést között a Nuyorican Productions céggel, melynek történetesen Lopez a vezérigazgatója.

A kép illusztráció
Fotó: Pexels

Két másik médiavállalat bevonásával a színésznő-énekesnő a Netflixre gyárt majd tartalmat, fikciós műsort és realityt egyaránt. A szerződés értelmében a Netflixé a választás joga, kéri-e a produkciót – ha nem, attól még elkészülhet más platformra.

Jennifer Lopez a napokban sokat szerepelt a médiában, szakítása után egy korábbi szerelmével vigasztalódott, aki igencsak ismert ember.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Flickr

Nem mindenkit érdekel Jennifer Lopez és Ben Affleck boldogsága

Mint korábban írtuk, Jennifer Lopez és Ben Affleck (akik 2004-ben szakítottak) mostanában ismét sok időt töltenek együtt. Utóbbi pár napja inkognitóban Miamiba repült, hogy találkozzon az énekesnővel, de felismerték a repülőtéren. Legutóbb már nem bujkáltak túlzottan, lefotózták őket paparazzók egy autóban, és összekarolkozva, amint mennek a Wolfgang Puck’s nevű étterembe, amely West Hollywoodban található.

Az elmúlt napok egyik legfontosabb híre volt ez a nemzetközi sztárvilágban, de Kate Winslet Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas angol színésznőt ez teljesen hidegen hagyja. Egy műsorban szerepelt, amelyben gyorsan kellett reagálni állításokra, például arra, hogy sokat olvas-e a lapokban Lopez és Affleck kapcsolatáról. „Micsoda? Nem! Soha életemben nem olvastam semmit Jenniferről. Mik ezek a kérdések?„ – méltatlankodott.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.