időjárás 5°C Csenge , Ráhel 2023. február 4.
logo

Jennifer Lopeznek rengeteg munkája lesz a jövőben

Forrás: origo.hu
2021.06.08. 13:31
Jennifer Lopeznek rengeteg munkája lesz a jövőben

A Netflix láncolta magához évekre – írja az Origó.

Jennifer Lopeznek rengeteg munkája lesz a következő években, a streaming óriás ugyanis egy hosszabb távra szóló szerződést között a Nuyorican Productions céggel, melynek történetesen Lopez a vezérigazgatója.

A kép illusztráció
Fotó: Pexels

Két másik médiavállalat bevonásával a színésznő-énekesnő a Netflixre gyárt majd tartalmat, fikciós műsort és realityt egyaránt. A szerződés értelmében a Netflixé a választás joga, kéri-e a produkciót – ha nem, attól még elkészülhet más platformra.

Jennifer Lopez a napokban sokat szerepelt a médiában, szakítása után egy korábbi szerelmével vigasztalódott, aki igencsak ismert ember.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Flickr

Nem mindenkit érdekel Jennifer Lopez és Ben Affleck boldogsága

Mint korábban írtuk, Jennifer Lopez és Ben Affleck (akik 2004-ben szakítottak) mostanában ismét sok időt töltenek együtt. Utóbbi pár napja inkognitóban Miamiba repült, hogy találkozzon az énekesnővel, de felismerték a repülőtéren. Legutóbb már nem bujkáltak túlzottan, lefotózták őket paparazzók egy autóban, és összekarolkozva, amint mennek a Wolfgang Puck’s nevű étterembe, amely West Hollywoodban található.

Az elmúlt napok egyik legfontosabb híre volt ez a nemzetközi sztárvilágban, de Kate Winslet Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas angol színésznőt ez teljesen hidegen hagyja. Egy műsorban szerepelt, amelyben gyorsan kellett reagálni állításokra, például arra, hogy sokat olvas-e a lapokban Lopez és Affleck kapcsolatáról. „Micsoda? Nem! Soha életemben nem olvastam semmit Jenniferről. Mik ezek a kérdések?„ – méltatlankodott.

Tovább

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.