Kényszeríthették Britney Spearst, hogy színpadra álljon

A zűrös életű énekesnő 2018-ban betegen állt színpadra a turnéja során. A rajongók azt hitték azért, mert annyira elszánt, de most kiderült, hogy kényszerítették – írja a Ripost.hu.

Forrás: ripost.hu2021. 06. 27. 17:47
Spears, Britney
Britney Spears a Billboard zenei díjainak kiosztóján Las Vegasban 2016. május 22-én Fotó: NINA PROMMER Forrás: MTI/EPA/Nina Prommer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután Britney Spears a napokban kitálalt egy Los Angeles-i tárgyalóteremben azokról az állítólagos szörnyűségekről, amiken apja gyámsága alatt keresztülment, egyre-másra bukkannak fel a rajongók utólagos felfedezései.

Felvételek, amelyeken kedvencük szerintük burkoltan segítséget kért tőlük. Az egyik ilyen a 2018-as Piece of Me turnén készült, aminek során az énekesnő elnézést kér a közönségtől, és közli velük, hogy 38,9 fokos lázzal áll színpadon.

Britney Spears a Billboard zenei díjainak kiosztóján Las Vegasban 2016. május 22-én
Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer

A rajongók ekkor még azt hitték, kedvencük fáradhatatlan, és a saját akaratából nyomja a show-t lázas betegen is, ám mostanra világossá vált nekik, hogy Britney-t az édesapja, Jamie Spears és a menedzserei kényszerítették az embertelen feladatra.

Most nem győznek a Twitteren bocsánatot kérni a kedvencüktől, amiért nem látták a jeleket.

A teljes cikk ITT érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.