időjárás 20°C Apollónia 2022. július 7.
logo

Kényszeríthették Britney Spearst, hogy színpadra álljon

Forrás: ripost.hu
2021.06.27. 17:47
Kényszeríthették Britney Spearst, hogy színpadra álljon

A zűrös életű énekesnő 2018-ban betegen állt színpadra a turnéja során. A rajongók azt hitték azért, mert annyira elszánt, de most kiderült, hogy kényszerítették – írja a Ripost.hu.

Miután Britney Spears a napokban kitálalt egy Los Angeles-i tárgyalóteremben azokról az állítólagos szörnyűségekről, amiken apja gyámsága alatt keresztülment, egyre-másra bukkannak fel a rajongók utólagos felfedezései.

Felvételek, amelyeken kedvencük szerintük burkoltan segítséget kért tőlük. Az egyik ilyen a 2018-as Piece of Me turnén készült, aminek során az énekesnő elnézést kér a közönségtől, és közli velük, hogy 38,9 fokos lázzal áll színpadon.

Britney Spears a Billboard zenei díjainak kiosztóján Las Vegasban 2016. május 22-én
Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer

A rajongók ekkor még azt hitték, kedvencük fáradhatatlan, és a saját akaratából nyomja a show-t lázas betegen is, ám mostanra világossá vált nekik, hogy Britney-t az édesapja, Jamie Spears és a menedzserei kényszerítették az embertelen feladatra.

Most nem győznek a Twitteren bocsánatot kérni a kedvencüktől, amiért nem látták a jeleket.

A teljes cikk ITT érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.