Meglepetéssel kezdi a Kaukázus zenekar a koncertszezont

Június 1-jén adja A Dal 2021 nyertese az idei év első szabadtéri koncertjét, az újonnan nyíló Aréna Gardenben – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 06. 01. 12:04
KARDOS-HORVÁTH János
Budapest, 2020. február 28. Kardos-Horváth János énekel a Kaukázus együttes koncertjén a F@ck Plastic Waste karneválon a budapesti Barba Negra Music Clubban 2020. február 28-án. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Arra gondoltunk, hogy a szezonnyitó koncert lévén, az újrakezdést szimbolizálva, és az elmúlt időszak – remélhetőleg – lezárásaként, szeretnénk köszönetet mondani. Szeretnénk kifejezni hálánkat az egészségügyben és az oktatásban dolgozóknak, valamint a rendvédelmi szerveknek: a rendőrségnek, a tűzoltóságnak és katonaságnak is, ezért szeretnénk őket vendégül látni, vagyis díjmentesen fogadjuk őket a koncerten” – mondta a Ripostnak Kardos-Horvát János, a Kaukázus zenekar frontembere.

Kardos-Horváth János énekel a Kaukázus együttes koncertjén
Fotó: MTI/Mónus Márton

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: MTI/Mónus Márton

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.