Új szerepben tűnik fel Shane Tusup

Színpadra lép az edző! Shane Tusup hozzátette, egyáltalán nem izgul az új feladata miatt, sőt…

Forrás: ripost.hu2021. 06. 18. 10:40
TUSUP, Shane;
Budapest, 2020. szeptember 14. Shane Tusup edzõ a budapesti John Reed Fitness edzõteremben tartott sajtótájékoztatóján 2020. szeptember 14-én. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az edző szeretné a maximumot kihozni magából az új szerepben – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

Shane Tusup edző Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Láthattuk őt már edzőként ordibálni a medence szélén, erőnléti tréninget tartani focistáknak, úszóknak, motivációs előadásokat cégeknél, profi golfosként versenyen, sőt a fociválogatottunk szövetségi kapitánya is akart lenni.

Egy igazi polihisztor, aki most egy újabb oldaláról mutatkozik be: musicalszínésznek állt.

„Shane számára az lesz a nehéz, hogy rá fogom venni, próbáljon meg angol akcentussal beszélni” – nyilatkozta a Borsnak, Szente Vajk rendező.

Az edző azt mondja, nem izgul az új feladattól, csak akkor, ha a barátnője is a nézők között ül.

Exkluzív interjút adott az új szerepben fellépő Shane Tusup, amelyben elárulta, hogyan készült A Puskás, a musical című darabra – olvasható a Borsonline.hu cikkében.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy limitált darabszámú öteurós pénzérmével tiszteleg a tavaly elhunyt Ennio Morricone kétszeres Oscar-díjas olasz zeneszerző, karmester emléke előtt Olaszország. A legendás filmzenék komponistája tavaly júliusban, 91 éves korában halt meg Rómában.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.