Antonio Banderas is szerepelni fog az új Indiana Jones-filmben

A forgatási munkálatok júniusban kezdődtek meg a Londonhoz közeli Pinewood Studiosban.

Forrás: MTI2021. 07. 16. 14:28
BANDERAS, Antonio;
Antonio Banderas is csatlakozott a népszerű Indiana Jones-sorozat ötödik részének szereplőgárdájához Fotó: MTI/EPA/EFE/Mariscal
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Antonio Banderas is csatlakozott a népszerű Indiana Jones-sorozat ötödik részének szereplőgárdájához – értesült a The Variety filmes portál.

Az Oscar-díjra jelölt spanyol színésznek Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson és Thomas Kretschmann lesz a partnere a tervek szerint 2022 júliusában debütáló moziban.

A forgatási munkálatok júniusban kezdődtek meg a Londonhoz közeli Pinewood Studiosban.

A kalandfilmet James Mangold (Az aszfalt királyai, Logan – Farkas) rendezi, a forgatókönyv írásában Jez és John-Henry Butterworth voltak a társai.

A sorozat első négy részét jegyző Steven Spielberg is részt vesz a projektben, amelynek munkálatait producerként is segíti.

A 89 éves John Williams, aki Az elveszett frigyláda fosztogatóinak a zenéjét is szerezte, szintén közreműködik az ötödik részben.

Antonio Banderas is csatlakozott a népszerű Indiana Jones-sorozat ötödik részének szereplőgárdájához
Fotó: MTI/EPA/EFE/Mariscal

A Zorro álarca című klasszikussal híressé vált Banderast a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjra jelölték a 2019-es Fájdalom és dicsőség című drámában nyújtott alakításáért.

A nagyközönség legutóbb a Sokkal több mint testőr 2. című akcióvígjátékban láthatta Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson és Salma Hayek oldalán.

Harrison Ford először Az elvesztett frigyláda fosztogatói című 1981-es filmben alakította a puha kalapot viselő kalandor régész szerepét. A három további filmet 1984-ben, 1989-ben és 2008-ban mutatták be.

Lefújták az Oscar-díjas hollywoodi sztár sorozatát

Lefújta az Amazon a Joe Exoticról, a Tigriskirály néven ismertté vált egykori amerikai magánállatkert-tulajdonosról szóló játékfilmsorozatot, amelynek Nicolas Cage lett volna a főszereplője – számolt be róla a The Hollywood Reporter című filmes portál.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.