Ismét a keverőpult mögé állhatott az egyik legkiválóbb magyar DJ

Spigiboy, alias Spiegelhalter László és csapata egy frenetikus bulival tért vissza a járvány után.

Juhász Attila
2021. 07. 11. 14:00
null
Spiegelhalter László lemezlovasként és polgármesterként is sikeres Forrás: facebook.com/djspigiboy
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A múlt év elején kezdődő világjárvány a gazdasági élet rengeteg ágazatát sodorta rendkívül nehéz helyzetbe. Ezek közül is talán a szórakoztatóipar szenvedte el a legnagyobb veszteségeket. A járványügyi korlátozások kényszerű bevezetése miatt Magyarországon jó fél évig éjszakai életről, szórakozásról, bulikról nem lehetett beszélni.

A fokozatos nyitás jegyében idén májusban kezdett magához térni az ágazat, mostanra már egyre több és egyre színvonalasabb programok várnak a kikapcsolódni vágyókra.

Dj Spigiboy már alig várta a karanténidőszak végét
Fotó: Facebook.com/djspigiboy

Ennek egyik újabb jelét tapasztalhattuk meg az elmúlt hétvégén az egyik közismert budapesti szórakozóhelyen, ahol hazánk egyik legismertebb és legjobb DJ-je, Spigiboy – valamint csapata – várta a nagyérdeműt egy frenetikus bulira, természetesen a visszatérés jegyében.

A lemezlovasról azt talán kevesebben tudják, hogy polgári nevén ő Spiegelhalter László és „civilben” 2014 óta a mintegy kétezer lakosú Pest megyei település, a Budapesttől valamivel több mint 40 kilométerre fekvő Vácrátót polgármestere (Fidesz–KDNP).

Dj Spigiboy jó másfél órás fellépése során az elmúlt bő három évtized legnépszerűbb tánczenéi csendültek fel, nem véletlenül volt úgy meghirdetve a buli, hogy The best of Spigiboy. A közönség a táncparketten gyakorlatilag végigtombolta ezt az időt, Spigiboy sokáig emlékezetes bulit adott szombat éjjel.

A forgatagban azért volt lehetőségünk néhány mondatot váltani a lemezlovas-politikussal, aki elmondta, nagyon várta már, hogy ismét komolyabb létszámú közönség ropja az őáltala kevert zenékre, felemelő érzés számára a keverőpult mögül látni a lelkesen és felhőtlenül szórakozó ifjakat és idősebbeket.

Településvezetői munkájával kapcsolatban Spiegelhalter László aláhúzta: mérhetetlen boldogsággal tölti el, hogy egy ilyen nagyszerű közösségnek lehet az első embere, a vácrátótiak jóléte, boldogsága, békés, nyugodt élete számára épp olyan fontos, mint a zenéire táncoló, bulizó sokaság szórakozása, kikapcsolódása.

Éppen ezért nem tervezi, hogy kilép az országos politika színpadára, karrierjét továbbra is Vácrátót polgármestereként és persze lemezlovasként kívánja folytatni.

Spiegelhalter László lemezlovasként és polgármesterként is sikeres
Fotó: Facebook.com/djspigiboy

Ugyanakkor azt is megtudtuk tőle, nincs abban semmi meglepő, hogy 2019-ben a kormánypártok színeiben újrázott az önkormányzati választáson, hiszen konzervatív, keresztény, nemzeti értékrendjéhez a Fidesz–KDNP áll a legközelebb.

Dj Spigiboy, alias Spiegelhalter László lelkesedését, empátiáját, fiatalos lendületét látva, tapasztalva biztosak lehetünk benne, hogy mind zenei, mind településvezetői munkáját a jövőben is közmegelégedésre végzi.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.