Merész videóklipjének kulisszatitkairól mesélt Zséda

Kibővített valóságban, XR stúdióban készült el Zsédenyi Adrienn videóklipje legújabb dalához. Magyarországon először használták a világon is egyedülálló technológiát, amelyről az énekesnő és a projekt stratégiai vezetője, Szegő Tamás beszélt az M2 Petőfi TV műsorában.

Forrás: MTVA2021. 07. 23. 18:51
ZSDENYI Adrienn
Zséda (Zsédenyi Adrienn) a Fővárosi Önkormányzat Budapest Dal 2018 néven meghirdetett pályázatának gálakoncertjén a Thália Színházban 2018. április 27-én Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Quincy Jones világát idézi Zséda új slágere, amelyhez egy világszinten is egyedülálló technológiával készült videó. A falakon túl című dal videóklipjét – Magyarországon először – XR stúdióban forgatták.

„Ez a technológia a LED-fal fizikai határain túl tudja kiterjeszteni a virtuális teret, ezzel egy végtelen látványú, mesterséges világot teremtve. A nemzetközi poppiacon is egyedülálló, itthon pedig Zséda klipje készült először ilyen ultramodern környezetben”

– mesélt az Én vagyok itt! műsorának vendégeként Szegő Tamás, a projekt stratégiai vezetője.

Zséda (Zsédenyi Adrienn) A dal gálakoncertjén a Thália Színházban 2018. április 27-én
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

„Bár a dal alapvetően a szabadságvágyról, egy párkapcsolatból való kiszakadásról szól, a videóklip jól reflektál arra is, hogy az utóbbi időben nagyon megváltozott az életünk és a kapcsolatunk a valósággal. A leállás alatt sokan megtapasztaltuk, milyen az online oktatás vagy a home office, de részt vettem például virtuális kiállításon és városi sétán is, ami egy teljesen új, érdekes élmény volt”

– tette hozzá Zsédenyi Adrienn az M2 Petőfi TV műsorában, aki úgy érzi, pályája egyik legmeghatározóbb produkciója készült el a videóklippel, hiszen hollywoodi filmbe illő környezetben és fantasztikus ruhákban csillogtathatta meg táncostehetségét is.

Az énekesnő nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy Katy Perry és Adam Levine után ő is kipróbálhatta ezt a különleges technikát. A forgatás mindössze egy nap alatt lezajlott, minimális utómunkával, ugyanis a háttereket már korábban elkészítették a szakemberek. A további részletekről és a nyár legfontosabb koncertjeiről bővebben is mesélt Zséda az Én vagyok itt! idézett adásában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.