Ed Sheerannek még most is csak egygombos telefonja van

Ed Sheeran négy évig mobiltelefon nélkül élt, csak e-mailben lehetett elérni, a járvány miatt azonban szerzett egy régi készüléket – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 08. 20. 12:02
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ed Sheeran a külföldi utazásai után karanténba kényszerült otthon, az Egyesült Királyságban, és négy év után csak azért vett egy mobiltelefont, hogy az NHS, vagyis a nemzeti egészségügyi szolgálat munkatársai kapcsolatba tudjanak lépni vele.

A kormány hívna, de nincs telefonom, amin hívhatna – elég kényelmetlen helyzet

– indokolta az énekes egy podcastben, hogy miért vett egy régi készüléket. Így is aggódik egyébként, hogy a telefonon keresztül követni tudják a mozgását, egy negatív PCR-teszt után ugyanis öt nap után elhagyta a házat, és fél órán belül már hívták is az NHS-től, hogy merre jár. Persze az is lehet, hogy valamelyik szomszédja értesítette a hatóságokat, de Sheeran egyébként a protokollnak megfelelően járt el, nem szegte meg a karantén szabályait.

Az énekesnek a mobiltelefonból 2017-ben lett elege, azóta csak e-mailben lehetett elérni. 

Most is csak egy alapvető készüléket, egy Nokia 3310-est vett 60 fontért – nagyjából 25 ezer forintért –, a közösségi médiát továbbra sem használja.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.