Eladja produkciós cégét Reese Witherspoon

Eladja produkciós cégét Reese Witherspoon Oscar-díjas amerikai színésznő, producer; amerikai médiaértesülések szerint az üzlet több százmillió dollár értékű.

Jakab Alexandra
Forrás: MTI2021. 08. 09. 8:10
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hello Sunshine nevű vállalat egy újonnan létrehozandó médiavállakozás része lesz, amelyet a Blackstone befektetési vállalat támogat – jelentették be kedden a vállalkozások.
 

Az új médiavállalatot Kevin Meyer és Tom Straggs, a Disney két egykori igazgatója fogja vezetni, Witherspoon is tagja lesz az igazgatótanácsnak.
 

Iparági elemzők szerint a Blackstone-nal kötött szerződés mintegy 900 millió dollár értékű lehet – közölte a The Wall Street Journal amerikai üzleti napilap és a CNBC televízió.
 

A 45 éves színésznő, producer közölte, hogy a Blackstone-nal való együttműködéssel „vállalkozása hatalmasat lépett előre”.
 

Az új közös médiavállalat lehetőségeket teremt arra, hogy „több szórakoztató, hatásos és tanulságos történet” meséljen el a nőkről világszerte – írta közleményében Witherspoon, aki 2016-ban alapította meg vállalkozását.
 

A produkciós cég olyan tartalmakat, filmeket és televíziós sorozatokat készített, amelyek középpontjában a nők álltak, köztük a Hatalmas kis hazugságok és a Kis tüzek mindenütt című sorozatok.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.