időjárás 3°C Virág 2022. november 26.
logo

Eladja produkciós cégét Reese Witherspoon

Jakab Alexandra
Forrás: MTI
2021.08.09. 08:10 2021.09.13. 08:21
Eladja produkciós cégét Reese Witherspoon

Eladja produkciós cégét Reese Witherspoon Oscar-díjas amerikai színésznő, producer; amerikai médiaértesülések szerint az üzlet több százmillió dollár értékű.

A Hello Sunshine nevű vállalat egy újonnan létrehozandó médiavállakozás része lesz, amelyet a Blackstone befektetési vállalat támogat – jelentették be kedden a vállalkozások.
 

Az új médiavállalatot Kevin Meyer és Tom Straggs, a Disney két egykori igazgatója fogja vezetni, Witherspoon is tagja lesz az igazgatótanácsnak.
 

Iparági elemzők szerint a Blackstone-nal kötött szerződés mintegy 900 millió dollár értékű lehet – közölte a The Wall Street Journal amerikai üzleti napilap és a CNBC televízió.
 

A 45 éves színésznő, producer közölte, hogy a Blackstone-nal való együttműködéssel „vállalkozása hatalmasat lépett előre”.
 

Az új közös médiavállalat lehetőségeket teremt arra, hogy „több szórakoztató, hatásos és tanulságos történet” meséljen el a nőkről világszerte – írta közleményében Witherspoon, aki 2016-ban alapította meg vállalkozását.
 

A produkciós cég olyan tartalmakat, filmeket és televíziós sorozatokat készített, amelyek középpontjában a nők álltak, köztük a Hatalmas kis hazugságok és a Kis tüzek mindenütt című sorozatok.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.