A kilencvenéves William Shatnert kilövik az űrbe

Évtizedekkel azután, hogy utoljára eljátszotta a szerepet, igazi Kirk kapitány lesz.

Forrás: hirado.hu2021. 09. 28. 11:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rakétasebességgel készül elhagyni a Földet William Shatner, akit Jeff Bezos hajóján lőnek ki októberben a TMZ értesülései szerint.

A kanadai színészt a legtöbben az első Star Trek-sorozatból ismerik, amiben ő játszotta a főszereplő James T. Kirk kapitányt, aki legénységével, köztük a sci-fi történetek egyik legjellegzetesebb figurájával, Spockkal együtt az Enterprise csillaghajón utazva fedezik fel a galaxist.

Fotó: Flickr

Amennyiben igaznak bizonyulnak a hírek, és a 90 éves színész valóban űrutazásra indul, úgy ő lesz a világ legidősebb embere, akit valaha is fellőttek az űrbe. Az alig 15 perces repülést állítólag dokumentálják is, Shatner először a Discovery Chanellel tárgyalt a műsor ügyében, de végül nem sikerült megállapodniuk.

Azt egyelőre még nem tudni, kikkel fog utazni, de a Star Trek rajongók reménykednek benne, hogy a színész az utazás kedvéért még egyszer felölti Kirk kapitány uniformisát.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Borítókép: William Shatner (Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.