Hármas ikreket hord a szíve alatt Rúzsa Magdi

Mind a három pici egészséges és szépen fejlődik, így az énekesnő most már nagy örömmel árulta el a hírt.

Forrás: blikk.hu2021. 09. 03. 8:40
RZSA Magdi
Sukor, 2021. augusztus 12. Rzsa Magdi nekel az Egyetemistk s Fiskolsok Orszgos Turisztikai Tallkozjn (EFOTT) Sukorn 2021. augusztus 11-n. A 45. EFOTT-fesztivlt augusztus 11-15. kztt rendezik a Velencei-t szaki partjn fekv teleplsen. MTI/Vasvri Tams Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kishegyesi származású énekesnő maga sem hitte el, amikor az első vizsgálaton az orvosa közölte vele a hírt, hogy nem egy, nem kettő, hanem három magzatot lát az ultrahanggép monitorján.

– Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy „felkészültél?” „Mire?” – kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman – mesélte az énekesnő, akinek a családjában nem ez az első ikerterhesség.

Éppen ezért is tudta, hogy a várandósság első 12 hetében még bármi előfordulhat, ikrek esetében pedig még nagyobb a kockázat. Így úgy döntöttek, hallgatnak a boldogságukról, kivárnak azzal, hogy a nyilvánossággal is megosszák határtalan örömüket. 

A csütörtöki vizsgálat azonban kimutatta: mind a három pici egészséges és szépen fejlődik, így Rúzsa Magdi most már nagy örömmel árulta el a Blikknek, hogy jövőre egyszerre lesz az édesanyja három kisgyermeknek, akik természetes úton fogantak meg.

– Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik... Úgy érzem magam, mintha a Jóistentől valamiért olyan ajándékot kaptunk, amit csak kevesen kapnak. Olyan, mintha az ölébe emelve ringatna bennünket. Szinte érzem a jelenlétét – árulta el boldogan az énekesnő, aki egyelőre jól bírja a strapát, ám nemsokára vissza kell vennie a tempóból, hiszen három babával a szíve alatt háromszor annyi a teher is.

– Mivel ez egy nem mindennapi várandósság, így minden kicsit bonyolultabb, nagyon kell figyelnünk mindenre. Folyamatosak a vizsgálatok, az utolsó pár hónapot pedig kórházban töltöm a biztonságunk érdekében. De nekem valahogy ilyen az egész életem, mindig a nehezebb úton, de óriási ajándékokat kapok a kitartásomért cserébe, és a tenyerén hordoz az Isten. Legyen most is így – mondta a portálnak Rúzs Magdi.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Borítókép: Rúzsa Magdi énekel az EFOTT-on, Sukorón 2021. augusztus 11-én                                       Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.