időjárás 1°C Vilma 2023. december 5.
logo

Hármas ikreket hord a szíve alatt Rúzsa Magdi

Forrás: blikk.hu
2021.09.03. 08:40 2021.09.03. 09:25
Hármas ikreket hord a szíve alatt Rúzsa Magdi

A kishegyesi származású énekesnő maga sem hitte el, amikor az első vizsgálaton az orvosa közölte vele a hírt, hogy nem egy, nem kettő, hanem három magzatot lát az ultrahanggép monitorján.

– Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy „felkészültél?” „Mire?” – kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman – mesélte az énekesnő, akinek a családjában nem ez az első ikerterhesség.

Éppen ezért is tudta, hogy a várandósság első 12 hetében még bármi előfordulhat, ikrek esetében pedig még nagyobb a kockázat. Így úgy döntöttek, hallgatnak a boldogságukról, kivárnak azzal, hogy a nyilvánossággal is megosszák határtalan örömüket. 

A csütörtöki vizsgálat azonban kimutatta: mind a három pici egészséges és szépen fejlődik, így Rúzsa Magdi most már nagy örömmel árulta el a Blikknek, hogy jövőre egyszerre lesz az édesanyja három kisgyermeknek, akik természetes úton fogantak meg.

– Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik... Úgy érzem magam, mintha a Jóistentől valamiért olyan ajándékot kaptunk, amit csak kevesen kapnak. Olyan, mintha az ölébe emelve ringatna bennünket. Szinte érzem a jelenlétét – árulta el boldogan az énekesnő, aki egyelőre jól bírja a strapát, ám nemsokára vissza kell vennie a tempóból, hiszen három babával a szíve alatt háromszor annyi a teher is.

– Mivel ez egy nem mindennapi várandósság, így minden kicsit bonyolultabb, nagyon kell figyelnünk mindenre. Folyamatosak a vizsgálatok, az utolsó pár hónapot pedig kórházban töltöm a biztonságunk érdekében. De nekem valahogy ilyen az egész életem, mindig a nehezebb úton, de óriási ajándékokat kapok a kitartásomért cserébe, és a tenyerén hordoz az Isten. Legyen most is így – mondta a portálnak Rúzs Magdi.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Borítókép: Rúzsa Magdi énekel az EFOTT-on, Sukorón 2021. augusztus 11-én                                       Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.