Megszületett Oláh Gergő ötödik gyermeke

Az énekes felesége, Niki osztotta meg a rajongókkal közösségi oldalán a nagyszerű hírt. A szülők boldogsága határtalan.

Forrás: RIPOST2021. 09. 03. 17:47
OLÁH GERGŐ
Budapest, 2015. február 21. Oláh Gergő a hivatalos fotózáson az Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal című televíziós showműsor második középdöntője előtt az MTVA Kunigunda útjai gyártóbázisán 2015. február 21-n. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Oláh Gergő felesége, Niki osztotta meg a rajongókkal közösségi oldalán a nagyszerű hírt. A szülők boldogsága határtalan – olvasható a Ripost cikkében.

Mint arról a lap beszámolt, ötödik gyermeküket várta Oláh Gergő és szerelme, Niki. Nemrég, augusztus végén egy ultrahangfotón mutatták meg a kicsit a nagyvilágnak.

Akkor azonban még nem lehetett tudni, hogy napokon belül már a karjaikba foghatják kislányukat.

Szeptember 3-án azonban megtörtént a várva várt csoda. Az örömhírről a boldog és büszke Oláh Gergő felesége számolt be Instagram-oldalán egy sztoriban.

„Drága kicsi kincsem” – írta az aranyos fotó mellé Niki.

Megszületett Oláh Gergő ötödik gyermeke (Fotó: Instagram)

(Borítókép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.