Titkos esküvőn kelt egybe feleségével Anger Zsolt

Nemrég ünnepelte a színész házassága első hónapfordulóját. Titkos eseküvőn vette el szintén színész párját, Mettler Emesét – írja online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu2021. 09. 15. 9:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Anger Zsolt most mutatta meg Instagramján az esküvőjén készült fotókat. Az 52 éves színész büszkén adta a világ tudtára, hogy elvette feleségül a nála 14 évvel fiatalabb Mettler Emesét.

A pár még a Kincsem mozifilm forgatásán ismerkedett meg egymással, viszont már A martfűi rém című alkotás premierjére is kéz a kézben érkeztek. Emesével főként a színházi világban vált ismertté, színészként, sminkesként, rendezőasszisztensként is dolgozott már színdarabokon. Még az Anger Zsolt rendezésében készült Lars von Trier – A Főfőnök című darabban is játszott a 38 éves színésznő.

A páros feltehetőleg szűk családi körben, egy hónapja fogadott hűséget egymásnak.

A teljes cikk ITT érhető el.

Borítókép: Bors-archív

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.