A Red Hot Chili Peppers június 15-én a Puskás Arénában lép fel

A 2022-es turnén John Frusciante gitáros visszatér a bandába. Az együttes karrierje legnagyobb slágereiből és a készülő új album dalaiból állítja össze a programot.

Forrás: LIVENATION.HU2021. 10. 07. 17:14
RED HOT CHILI PEPPERS Forrás: LIVENATION.HU
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Red Hot Chili Peppers világkörüli turnéra indul olyan előadók társaságában, mint A$AP Rocky, The Strokes, Beck, Anderson.Paak & The Free Nationals, HAIM, St. Vincent, valamint Thundercat és King Princess.

A 32 városból álló világkörüli stadionturné június 4-én, szombaton kezdődik a sevillai Estadio La Cartuja-ban, Spanyolországban. A koncertkörút többek között Londonban, Párizsban, Dublinban, Los Angelesben, Chicagóban, New Yorkban is megáll, mielőtt az arlingtoni Globe Life Fieldben, Texasban véget ér szeptember 18 -án.

A 2022-es turnén John Frusciante gitáros visszatér a bandába, valamint ez lesz a zenekar első stadionturnéja az Államokban. A Red Hot Chili Peppers karrierje legnagyobb slágereiből és a készülő új album dalaiból állítja össze a programot.

Jegyek 2021. október 15-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon. A hivatalos rajongói klub, valamint a regisztrált Live Nation tagok számára az exkluzív elővásárlási lehetőség október 13-án 10 órától lesz elérhető.

A Red Hot Chili Peppers eddig is itt volt, és nem csak most esett le a teherautóról, azonban még soha nem voltak ennyire izgatottak, elkötelezettek és motiváltak, mint a közelgő turné kapcsán. Nem céljuk a múltbeli elismeréseken, díjakon vagy kereskedelmi sikereken megpihenni, számukra ez egy küldetés, és szándékukban áll a legtöbbet adni magukból.

További információk ide kattintva érhetőek el.

Borítókép forrása: Livenation.hu

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.