Antonio Banderas lánya lemond a nevéről

Stella nem akarja többé anyja, Melanie Griffith vezetéknevét viselni.

Forrás: hirado.hu2021. 10. 01. 11:11
Stella Banderas aprovecha sus últimos días en Los Ángeles con Melanie Griffith
Antonio y Stella Banderas Fotó: BANG Showbiz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Stella Del Carmen Banderas Griffith 1996-ban született a két hollywoodi sztár házasságából. Híres szülei ellenére Stella nem a nyilvánosság előtt éli az életét, közösségi média profilját is csak ritkán használja, hétköznapjaiban pedig nehézséget jelent számára kiírni teljes nevét, ezért hivatalos névváltoztatási dokumentumokat adott be a Los Angeles-i bírósághoz – írja cikkében a JustJared.

Csak szeretném lerövidíteni a nevemet. Egyébként sem használom a „Griffith-t” a mindennapokban és az aláírásomban sem szerepel.

Arról, hogy történt-e valami nézeteltérés anya és lánya közt, sajnos nem tudni, mindenesetre több rajongó is megkérdőjelezte Stella döntését, ugyanis úgy vélik, hatalmas tiszteletlenség a néveltörlési kérelem édesanyjával szemben.

Stella szüleivel és féltestvérével, Dakota Johnsonnal ellentétben nem a filmiparban szeretné megvetni a lábát, bár háromévesen szerepelt a Banderas rendezésében készült Tűzforró Alabama című filmben. A lány egy korábbi interjúban elárulta, hogy régebben elment néhány meghallgatásra, de túl szégyenlősnek tartja magát, hogy kamerák előtt színészkedjen, ellenben nagyon szívesen pózol, így főleg modellkedéssel foglalkozik.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Borítókép: Antonio Banderas és lánya, Stella Del Carmen Banderas Griffith (Reuters)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.