időjárás 1°C Vilma 2021. December 5.
logo

Henry Cavill bevallotta melyik Marvel-szuperhős szerepét vállalná el

Forrás: HIRADO.HU
2021.11.15. 11:16
Henry Cavill bevallotta melyik Marvel-szuperhős szerepét vállalná el

A színész évekig alakította a DC-univerzum Supermanjét, és bár saját bevallása szerint, bármikor készen állna elővenni a szekrényből a piros köpenyt, erre sajnos egyelőre semmi esély, a stúdió ugyanis egy színes bőrű Supermannel szeretné bővíteni a stábját – olvasható a Hirado.hu cikkében.

A 38 éves brit sármőr számos sorozatban és filmben csillogtatta már meg a tehetségét, és nem mellesleg a világ egyik legkeresettebb színésze, ezért nem is orrolhatunk meg rá, ha már azon gondolkozik, kit játszana szívesen a Marvel szuperhősvilágában.

Cavill a Hollywood Reporternek adott interjújában 

bevallotta, hogy szívesen csatlakozna a konkurens csapathoz, de szerepet mástól nem venne el.

Soha nem vállalnék el olyan karaktert, amit valaki már megformált, mert mindenki fantasztikus munkát végzett. Ugyanakkor nálam is van internet és hallani pletykákat Britannia Kapitányról, aminek nagyon menő lenne eljátszani a modern változatát, az Amerika Kapitány filmekhez hasonlóan. Szórakoztató lenne az biztos, és hát imádok brit lenni.

A nemrég bemutatott Örökkévalók már megszellőztette a Fekete Lovag jelenlétét a Marvel-filmekben, a képregényekben pedig a Lovag és Britannia Kapitány egy ideig egymás mellett harcolt, tehát Cavill álma akár valóra is válhat a közeljövőben – olvasható a Hirado.hu cikkében.

Addig is hamarosan érkezik a Vaják második évada a Netflix kínálatába, valamint az Enola Holmes folytatás, sőt pletykálják azt is, hogy új filmet készítenek a Hegylakóból, aminek a főszerepére Cavillt nézték ki.

A teljes cikk ITT olvasható.

Borítókép: Henry Cavill brit színész a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című filmjének bemutatóján a New York-i Radio City Music Hallban 2016. március 20-án. (Fotó: MTI/EPA/Peter Foley)