Rúzsa Magdi gyermekei már most igazi csapatjátékosok

Várandóssága alatt utoljára a Petőfi Rádió reggeli műsorában szólalt meg élőben Rúzsa Magdi az új szerzeménye, a Fight kapcsán, ami a 2022-es férfi kézilabda EB hivatalos dala. A háromszoros anyai örömök elé néző énekesnő a Petőfivel a reggel! műsorvezetőjének, Bekker Dávidnak hangsúlyozta: gyermekei már most nagyon vagányok és együttműködők.

Forrás: MTVA Sajtó- és Marketing Iroda2021. 11. 17. 15:43
RZSA Magdi
Paloznak, 2021. július 30. Rúzsa Magdi ad koncertet a 9. Paloznaki Jazzpikniken 2021. július 30-án. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Máté Péter-díjas, kétszeres Fonogram- és Artisjus-díjas énekesnő, Rúzsa Magdolna énekli a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság hivatalos dalát. A Fight című, angol nyelvű dalt – melyet Szakos Krisztiánnal közösen szereztek – az éteren keresztül először a Petőfi Rádióban, a magyar zenék rádiójában hallhatta a nagyközönség.  A dalpremier kapcsán az énekesnő interjút is adott, amelyben kitért arra is, hogy már most igazi kis csapatot alkotnak gyermekeivel – írta sajtóközleményében az MTVA Sajtó- és Marketing Iroda.

Egészen idáig igyekeztem a színpadhoz igazítani mindent, valahogy ez mindig egyértelmű volt nekem, nem erőltettem. Aztán megtudtuk, hogy jönnek a gyerkőcök, akik szerencsére nagyon jó fejek, mert kőkeményen melóztak velem. Tűrték, bírták a koncerteket, együtt turnéztunk, igazi csapatjátékosok. Valószínűleg tudják ők, hogy hova készülnek

– mondta nevetve a Petőfivel a reggel!-ben Rúzsa Magdi, aki utolsó koncertjeit már óvatosabban adta, ami komoly kihívást jelentett neki, hiszen, mint mondja, a színpadon hiperaktív üzemmódba kapcsol át. Éppen ezért örült, amikor kiderült, hogy a férfi kézilabda EB hivatalos dalát énekelheti, amelybe bőven került a „Magdis spirituszból”.

Nagy megtiszteltetésként éltem meg a felkérést, hiszen nem minden nap ír az ember dalt egy ekkora sporteseményre. Szakos Krisztiánnal szereztük ezt a dalt is, amit a versenyszellem ihletett: a harcról szól, a pillanatról, amikor küzdeni kell. Véleményem szerint egy energikus, jól énekelhető szerzemény, ami nemzetközi szinten is megállja a helyét és méltó arra, hogy egy Európa-bajnokság himnusza legyen

– fogalmazott a Petőfi Rádió reggeli műsorában Rúzsa Magdi, aki a folytatásban azt is elárulta, hogy a gyerekeivel már most hallgattat zenét, a saját zeneterápiájában pedig klasszikus-, pop- és rockzene is helyet kap. Jelenleg Ray Charles és Elvis slágereivel barátkoznak a hármasikrek.

A további részletek a Petőfivel a reggel! podcastjéből hallgathatók vissza.

Borítókép: Rúzsa Magdi (Fotó: MTI/Mónus Márton)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.