Ebben a ruhában akár oltár elé is állhatott volna Palvin Barbi a párjával

A világhírű magyar topmodell és Dylan Sprouse a milánói operaház megnyitójára érkeztek úgy, mint a saját esküvőjükre.

Forrás: Ripost.hu2021. 12. 11. 9:31
VERDI, Giuseppe;
Milánó, 2021. december 7. Palvin Barbara magyar modell (j2) a milánói La Scala operaház évadnyitó elõadására érkezik 2021. december 7-én. A dalszínház Giuseppe Verdi: Macbeth címû operájával indítja az új idényt, a Scala zenekarát és énekkarát Riccardo Chailly olasz karmestre vezényli. MTI/EPA/ANSA/Daniel Dal Zennaro Fotó: Daniel Dal Zennaro
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy minden évben, ünnepélyes keretek között december első hetén elindult a Teatro alla Scala új évada. A megnyitóünnepég házigazdája idén Giorgio Armani volt, aki meghívta a kedvenc hírességeit az eseményekre – olvasható a ripost.hu cikkében.

Köztük az Armani divatház reklámarcát, Palvin Barbarát és a modell szerelmét, Dylan Sprouse-t. A sztárpárt természetesen a 87 éves tervező öltöztette, és a jelek szerint az volt az elképzelése, hogy Barbi és Dylan úgy nézzenek ki, mintha az esküvőjük lenne, és nem a milánói operaházban gáláznának.

A topmodell könnyed estélyijét bárki elfogadná modern menyasszonyi ruhának, a színész szmokingja pedig szintén bármelyik vőlegénynek dicséretére válna.

Borítókép: Palvin Barbara magyar modell a milánói La Scala operaház évadnyitó előadására érkezik 2021. december 7-én. (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Daniel Dal Zennaro)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.