Elképesztőre sikeredett Megan Fox és párja eljegyzése

Megan Fox, amerikai színésznő, modell másfél év együttjárást követően a második esküvőjére készül: eljegyezte a barátja, a szintén amerikai énekes, rapper, színész Machine Gun Kelly – számolt be róla az Origó.

Forrás: origo.hu2022. 01. 13. 15:11
Fox, Megan
Szöul, 2019. augusztus 21. Megan Fox amerikai színésznõ a The Battle of Jangsari címû filmje bemutatója alkalmából tartott fotózáson Szöulban 2019. augusztus 21-én. Fox a Pulitzer-díjas haditudósítónõt, Marguerite Higginst alakítja a filmben. MTI/EPA/Kim Hi Csul Fotó: Kim Hi Csul
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eljegyzésről készült videót tegnap osztotta meg Megan Fox az Instagram- oldalán, az alábbi szöveggel:

Miután megjártuk együtt a poklot a másfél év alatt és nevettünk annyit, amennyit eddig el sem tudtam képzelni, hogy lehetséges, megkérte a kezem. Én éppúgy az eddig eltelt életemre, mint az ezt követőre is igen-t mondtam. És ezután ittunk egymás véréből.

A háromgyerekes, még mindig bombaformában lévő anyuka és a 4 évvel fiatalabb kedvese szeretik borzolni a kedélyeket fotóikkal, kijelentéseikkel, mint például amikor arról beszéltek ősszel a brit GQ magazinnak, hogy mi volt az első mondat, amit a színésznő mondott a rappernek (,,Fű szagod van.", amire Machine Gun Kelly azt válaszolta: ,,Én vagyok maga a fű."), így akár még a vérivásuk is igaz lehet.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Megan Fox (Fotó: MTI/EPA/Kim Hi Csul)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.