Merész lépésre szánta el magát Szabó Zsófi és Shane Tusup

Furcsa közös tetoválást választott Szabó Zsófi és Shane Tusup – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2022. 01. 03. 14:15
TUSUP, Shane
Budapest, 2019. október 5. Shane Tusup az olasz Ilaria Cusinato edzõje figyeli a nõi 400 méteres vegyesúszás döntõjét a budapesti úszó világkupán a Duna Arénában 2019. október 5-én. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két egymásba fonódó gémkapocsról van szó. 

Az Origó cikke szerint, a Blikk egy tetoválóművésztől tudta meg, hogy újabban a szerelmesek gyakran választják ezt a motívumot.

Az összetartozást, az erős kötődést szimbolizálja. A legtöbbször szerelmespárok készíttetik közösen, nagyon sok jelentéssel bír.

A szakember szerint a tetoválás nagy előnye, hogy a mérete miatt könnyen átalakítható, ha idő közben az érzelmek elhalványulnának – írja az Origó.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Shane Tusup, az olasz Ilaria Cusinato edzője figyeli a női 400 méteres vegyes úszás döntőjét a budapesti úszó világkupán a Duna Arénában 2019. október 5-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.