időjárás 27°C Hella 2022. május 27.
logo

Sztárokkal tér vissza a képernyőre a Magyarország, szeretlek!

Forrás: origo.hu
2022.01.20. 11:35 2022.01.20. 18:06
Sztárokkal tér vissza a képernyőre a Magyarország, szeretlek!

Új műsorvezetővel, Pindroch Csabával és új csapatkapitányokkal, Miller Zoltánnal és Vágó Bernadett-tel tér vissza a Magyarország, szeretlek! a megújuló Duna képernyőjére. Az ország közkedvelt vetélkedő showműsorának tizenegyedik évada január 30-án debütál – közölte az MTVA.

A Duna megújulásával január 30-tól a Magyarország, szeretlek! is látványos változáson megy át. A szórakoztató vetélkedő új házigazdát kap. Pindroch Csaba Jászai Mari-díjas színművész műsorvezetőként új szerepben csillogtatja meg tehetségét. A műsor történetében először egy házaspár tölti be a csapatkapitányi szerepet. Miller Zoltán és Vágó Bernadett vezetésével hétről hétre összemérik tudásukat a „zöldek" és a „pirosak". 

A két népszerű musicalénekes garantáltan új színt visz a zenés műsorba, amelyben jól ismert magyar slágerek is főszerepet kapnak

 – közölte az MTVA.

Teljesen megújul a műsor arculata és díszlete is. A magyar tájegységekre jellemző szimbólumok jelennek meg, ikonikus épületek sziluettjei teszik izgalmassá a látványvilágot.

A Magyarország, szeretlek!-ben kiemelt szerep jut a zenének, éppen ezért a hétfős zenekar központi helyet kap, ráadásul élőben játszik majd. 

A jól ismert főcímdal, amely egybeforrt a műsorral, új hangszerelést kapott, és az első ünnepi adásban teljes egészében hallható lesz.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: A stúdió (Fotó: Facebook/Magyarorszagszeretlek)