Sztárokkal tér vissza a képernyőre a Magyarország, szeretlek!

Új műsorvezetővel, Pindroch Csabával és új csapatkapitányokkal, Miller Zoltánnal és Vágó Bernadett-tel tér vissza a Magyarország, szeretlek! a megújuló Duna képernyőjére. Az ország közkedvelt vetélkedő showműsorának tizenegyedik évada január 30-án debütál – közölte az MTVA.

Forrás: origo.hu2022. 01. 20. 11:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Duna megújulásával január 30-tól a Magyarország, szeretlek! is látványos változáson megy át. A szórakoztató vetélkedő új házigazdát kap. Pindroch Csaba Jászai Mari-díjas színművész műsorvezetőként új szerepben csillogtatja meg tehetségét. A műsor történetében először egy házaspár tölti be a csapatkapitányi szerepet. Miller Zoltán és Vágó Bernadett vezetésével hétről hétre összemérik tudásukat a „zöldek" és a „pirosak". 

A két népszerű musicalénekes garantáltan új színt visz a zenés műsorba, amelyben jól ismert magyar slágerek is főszerepet kapnak

 – közölte az MTVA.

Teljesen megújul a műsor arculata és díszlete is. A magyar tájegységekre jellemző szimbólumok jelennek meg, ikonikus épületek sziluettjei teszik izgalmassá a látványvilágot.

A Magyarország, szeretlek!-ben kiemelt szerep jut a zenének, éppen ezért a hétfős zenekar központi helyet kap, ráadásul élőben játszik majd. 

A jól ismert főcímdal, amely egybeforrt a műsorral, új hangszerelést kapott, és az első ünnepi adásban teljes egészében hallható lesz.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: A stúdió (Fotó: Facebook/Magyarorszagszeretlek)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.