Dráma a levegőben: kényszerleszállást hajtott végre a világhírű énekes gépe

Elton John épp New Yorkba tartott 90 millió dolláros magánrepülőgépével, amikor 10 ezer láb magasságban meghibásodott a jármű.

Forrás: BORSONLINE2022. 02. 23. 16:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Akár tragédiába is torkollhatott volna a 74 éves Sir Elton John repülőútja. A világsztár 66 millió fontot érő Bombardier Global Express magánrepülőgépe tízezer láb magasságban hidraulikus meghibásodást szenvedett. 

A repülőgépe kétszer is megkísérelt leszállni a hampshire-i Farnborough repülőtéren hétfőn, de különösen megnehezítette azt a Franklin vihar, amikor a szél 80 mérföld/órás sebességre erősödött. 

A tűzoltók, a mentő és a rendőrök azonnal a helyszínre siettek, így már ők várták Elton Johnt, akinek a gépe harmadik kísérletre végül földet ért – írja a Borsonline.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatja el.

Borítókép: Elton John (Fotó: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.