Elmarad az Aerosmith budapesti koncertje

A világhírű rockzenekar idén júliusban koncertezett volna hazánkban, azonban a járványhelyzetre hivatkozva az egész európai turnéjukat lemondták.

Forrás: HÍRADÓ.HU2022. 02. 01. 18:28
Tyler, Steven; Perry, Joe; Whitford, Brad
Rivas-Vaciamadrid, 2017. június 30. Steven Tyler, az Aerosmith amerikai rockzenekar énekese (b) Joe Perry szólógitárossal (j) és Brad Whitford ritmusgitárossal az együttes Aero-Vederci Baby! címû turnéján a spanyol fõváros Rivas-Vaciamadrid nevû elõvárosának Miguel Ríos stadionjában 2017. június 29-én. (MTI/EPA/Victor Lerena) Fotó: VICTOR LERENA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sajnálattal értesítjük a közönséget, hogy a 2022. július 10-re, a Puskás Arénába meghirdetett Aerosmith koncert – ahogyan a teljes európai aréna turné – lemondásra került – közölte a koncertet szervező Live Nation. 

A zenekar a következőket üzeni a rajongóinak:

Mély sajnálattal kell bejelentenünk, hogy a 2022 júniusára és júliusára tervezett európai turnénkat le kell mondanunk. Figyelemmel kísérve a jelenlegi helyzetet, az utazási logisztikával kapcsolatos bizonytalanság, valamint a COVID-korlátozások és egyéb problémák fennállása miatt világossá vált, hogy a régióban nem tudjuk megtartani nyári koncertjeinket. Rajongóink egészsége, biztonsága és lelki jólléte az első számú prioritásunk. Hamarosan visszatérünk, addig is vigyázzanak magukra, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.

A szervezők tájékoztatták az érdeklődőket, amennyiben valaki a belépőit online, a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül vásárolta, a jegyterjesztők hamarosan jelentkezni fognak a vásárláskor regisztrált email címen a további információkkal, ezzel kapcsolatban a jegyvásárlóknak további teendőjük nincs.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Steven Tyler, az Aerosmith amerikai rockzenekar énekese Joe Perry szólógitárossal és Brad Whitford ritmusgitárossal az együttes Aero-Vederci Baby! című turnéján a spanyol fõváros Rivas-Vaciamadrid nevû elővárosának Miguel Ríos stadionjában 2017. június 29-én. (Fotó: MTI/EPA/Victor Lerena)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.