Lippai László a halála előtt kibékült a feleségével

A színész hosszan tartó betegség után hunyt el.

Forrás: BORSONLINE.HU2022. 02. 25. 20:14
Lippai László a Madách Színház Stúdió színpadán 2014. április 24-én. (Fotó: MTI/Kallos Bea) Fotó: MTI/Kallos Bea Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egész országot megrázta a hír, életének 62. évében meghalt Lippai László. A megrázó veszteségről szerdán számolt be a Madách Színház hivatalos a Facebook-oldalán. 

Most a Blikk családi körből megtudta, Lippai László és Krisztina jó pár hónappal ezelőtt kibékült és rendezte a kettejük között korábban kialakult konfliktusokat, az asszony és a színész szerettei az utolsó pillanatig ott voltak mellette.

Újra egymásra találtak

Lippi sokszor hangoztatta, hogy Krisztina volt az örök szerelme, és a felesége ugyanígy érzett. Nagyon szerették egymást és az ilyen érzelmek tényleg felülírnak mindent. Lehet, hogy nem volt egyszerű számukra az együttélés, de egymás nélkül még nehezebb volt számukra az élet– árulta el a neve elhallgatását kérő családtag, aki azt is hozzátette, közösen döntöttek arról, hogy az újbóli egymásra találásukat nem hozzák nyilvánosságra. A környezetükben sem tudta mindenki, hogy kibékültek, elvonulva a világ elől – Krisztina a férje betegsége miatt érzett aggodalmát, fájdalmát elrejtette még a Madách Színházban vele dolgozó kollégái elől is –, békében próbálták eltölteni a sors által nekik szánt közös időt.

Csak kettejükre koncentráltak

„Nem szerettek volna boldog szerelmespárként parádézni, élni akarták az életüket, egymással foglalkozni. Egyikőjük sem számolt azzal, hogy a sors ilyen gyorsan közbeszól, egyszerűen nem vették számításba, hogy a tragédia bekövetkeztével az utolsó róluk megjelent hírek arról számolnak be, hogy gond van közöttük. Pedig már régen nem volt erről szó” – folytatta a rokon, aki elárulta, nehezek voltak Lippai László életének utolsó hetei, de a színész boldog volt, hogy a szerettei vették körül.

Életének utolsó hetét már kórházban töltötte, de amennyire csak lehetett, ott is mellette maradtak a szerettei, fogta a kezét a felesége, Lippike a legnagyobb békében, szeretetben töltötte az utolsó hónapokat, és ez volt a legfontosabb

– mondta könnyes szemmel a családtag.

Az eredeti cikk ide kattintva érhető el.

Borítókép: Lippai László a Madách Színház Stúdió színpadán 2014. április 24-én (Fotó: MTI/Kallos Bea)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.