Rendhagyó módon temetik el Damu Rolandot

A színész december 27-én hunyt el, de a temetésére azóta sem került sor, mert családtagjai összevitatkoztak a részleteken.

Forrás: Ripost.hu2022. 02. 09. 17:32
Damu Roland
Tököl, 2015. április 6. Damu Roland a tököli börtön elõtt, ahonnan 2015. április 6-án szabadult. A színész erõszakos közösülés és más bûncselekmények miatt 2011-ben elsõ fokon hat év börtönbüntetést kapott. A Fõvárosi Törvényszék 2012-ben ezt a döntést megváltoztatva jogerõsen négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte. Jó magaviselete miatt büntetésének egy részét elengedték. MTI Fotó: Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A színész koronavírus-fertőzés következtében hunyt el. Váratlan halála miatt pedig nem volt lehetősége rendezni viszonyát a családtagjaival – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

Egyedül a nagynénjével, az unokatestvérével és annak fiával tartotta a kapcsolatot, és halála előtt állítólag kikötötte, hogy rajtuk kívül más családtagja részt sem vehet a temetésén.

Feleségét, édesanyját és apját egyenesen kitiltotta a szomorú eseményről. Édesanyja, Ica asszony a napokban hunyt el súlyos betegség következtében, de apja, Rudolf mindenképpen szeretne méltó módon elbúcsúzni a fiától.

A Facebook-oldalán megosztott bejegyzés tanúbizonysága szerint ez megtörténhet: úgy tűnik, hogy a családtagok megállapodtak, jóllehet, különös módon, e-mailben lehet jelentkezni a temetésen való részvételre.

Roli búcsúztatásának helyszíne és időpontja hivatalosan elrendeződött. A szertartás nem lesz nyilvános, ezért aki szeretné utolsó útjára kísérni, az alábbi címen jelezze

– szól a kiírás, amit az édesapa osztott meg.

Borítókép: Damu Roland (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.