Tündéri fotót posztolt a kórházból Rúzsa Magdi

Az aranytorkú énekesnő február elsején hozta világra hármas ikreit a Honvédkórházban.

Forrás: Ripost.hu2022. 02. 09. 11:35
RÚZSA Magdi
Sukoró, 2021. augusztus 12. Rúzsa Magdi énekel az Egyetemisták és Fõiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 11-én. A 45. EFOTT-fesztivált augusztus 11-15. között rendezik a Velencei-tó északi partján fekvõ településen. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rúzsa Magdi a hónap elején adott életet hármas ikreinek: egy kislánynak, Lujzának és két kisfiúnak, Kevének és Zalánnak – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

A népszerű énekesnő veszélyeztetett terhesként már hetekkel a szülés előtt befeküdt a kórházba, hogy az orvosok szinte minden pillanatban szemmel tarthassák. Magdi hamar összebarátkozott a Honvédkórház nővéreivel, akik egy tündéri rajzzal is kedveskedtek neki. Ez pedig annyira meghatotta az énekesnőt, hogy lefotózta, majd a rajongóinak is megmutatta az Instagram-oldalán.

Ilyen szépeket kaptunk itt a kórházból a nővérektől, akik nem is nővérek, hanem a legcsodásabb angyalok

fűzte bejegyzéséhez az immáron háromszoros édesanya.

Borítókép: Rúzsa Magdi (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.