Újabb sztárpár kapcsolatának válságáról cikkeznek

Az elmúlt két napban ütötte fel a fejét egy pletyka, miszerint Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolatának is vége szakadt. A Bors utánajárt és megkereste őket.

Forrás: borsonline.hu2022. 02. 10. 18:56
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy bulvárhírekkel foglalkozó zárt Facebook-csoportban kezdték el terjeszteni a hírt az utóbbi hetek sztárszakításai után, hogy Csobot Adél és Istenes Bence is külön utakon folytatják életüket – írta meg online felületén a Bors.

Az utóbbi hetekben a műsorvezető az egész országot és feleségét hátrahagyva indult útnak, hogy megcsinálja az El Caminót, ami körülbelül egy hónapig távol tartotta a családjától.

A csoportban azt írták:

Nekem jutott a hálátlan szerep, hogy bejelentsem a pletykalapok előtt a bombahírt... Amúgy én sajnálom őket... Na de a lényeg, és hallgassatok a szavamra... jövő héten fog csak megjelenni... Istenes Bence és Csobot Adél... (szét)válnak!

A Bors szerkesztősége kapcsolatba lépett a sztárok menedzserével, aki tömören megfogalmazta, mi az igazság:

Bence sajtósaként cáfolom a híreket Bence és Adél szakításáról. Ez egy teljesen valótlan állítás, nem is értjük, hogy kinek a fejéből pattanhatott ez most ki

– nyilatkozta a lapnak a sajtós, biztosítva bennünket, hogy Bencéék között valóban nincs semmi probléma.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Facebook/csobotadel

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.