időjárás -3°C Ingrid , Ágota 2023. február 5.
logo

Sztrókot kapott és kórházba került Révész Sándor

Forrás: Ripost.hu
2022.04.03. 14:59 2022.04.03. 16:22
Sztrókot kapott és kórházba került Révész Sándor

Ismét a kórházból jelentkezett be Révész Sándor, aki március 14-én kapott sztrókot. A Ripost cikke szerint felesége, Judit asszony lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem következett be a legrosszabb.

A legendás énekes azóta bizonyos időközönként bejelentkezik, hogy a rajongók és a barátok lássák: egyre jobban van – olvasható a Ripost.hu oldalán.

Április 2-án sem volt ez másképp:

Pontosan 17 nappal, 1 órával és 7 perccel ezelőtt, amikor, segítségeteket kérve, először jeleztem nektek, hogy nagyon küzdelmes napokat élek meg, se a jobb kezem, se a jobb lábam nem tudtam mozdítani sem. Az alábbi, előrehaladásomat szűkebb és tágabb értelemben is jól dokumentáló képsort köszönetképpen küldöm most, orvosaim és ápolóim magas szakértelmű gyógyító munkájáért, szavakkal ki sem fejezhető emberségéért, támogatásáért; betegtársaim – súlyos agyi katasztrófán, 10-12 órás agyműtéten átesett sorstársak – barátságáért, példamutatásáért, együttérzéséért és humoráért, amivel a mindennapjaimat betöltik; és végül, de nem utolsósorban, a tengernyi, éltető szeretetért, szívből jövő gyógyító energiáért, erőt sugárzó üzenetért, amelyet Tőletek – kicsiktől és nagyoktól, magyarul, lengyelül, angolul és franciául, az ország és a világ minden szegletéből – kaptam

– áll a bejegyzésben, a videóból pedig kiderül, hogy Révész Sándor egyre jobban van.

Az eredeti cikkben az énekes állapotáról árulkodó videót is talál.

Borítókép: Révész Sándor EMeRTon díjas magyar énekes, a Generál és a Piramis együttesek énekese (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.