Meghatóan búcsúzott Ray Liottától a menyasszonya

Instagramon, több fotóval és megható sorokkal búcsúzott Ray Liottától a menyasszonya, Jacy Nittolo. Liotta két éve kérte meg a nő kezét – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: Origo.hu2022. 05. 30. 11:42
LIOTTA, Ray
Cannes, 2012. május 22. Ray LIOTTA amerikai színész a Killing Them Softly címû filmje vetítése alkalmából tartott fotózáson vesz részt a 65. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon Cannes-ban. Az alkotás a május 16. és május 27. között zajló fesztivál versenyprogramjában szerepel. (MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo) Fotó: Guillaume Horcajuelo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt években igazán varázslatos volt az életem. Rengeteget nevettünk, elválaszthatatlanok voltunk. Az a fajta igaz szerelem volt, amiről mind álmodunk. Kívül-belül gyönyörű ember volt

– írta Jacy Nittolo a lapozható bejegyzéséhez.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Ray Liotta amerikai színész (Fotó: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo) 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.