Egyelőre emelt bérrel sem találnak szakácsot Hosszú Katinka bisztrójába

A korábbi összegre ezek szerint nem volt nagy jelentkezés, az eredeti ajánlathoz képest már óránként 300 forinttal kereshet többet a Kool bisztró leendő szakácsa.

Forrás: VG.HU2022. 07. 02. 21:24
Hosszú Katinka
Hosszú Katinka Fotó: Szabolcs László / Ripost Forrás: Szabolcs László / Ripost
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már emelt bérrel tették közzé ismét azt a hirdetést, amelyben szakácsot keresnek a háromszoros olimpiai bajnok éttermébe, a Kool bisztróba. Mint arról a VG korábban beszámolt: a június elején nyitott étterembe máris szakácsot keresnek.

Akkor a vendéglátósmunkák.hu szakmai oldalra feltöltött hirdetésben még 2200 forintos órabér szerepelt, amely a szakmán belül nem igazán mondható magasnak. Igaz, nem is várnak el jelentős szakmai múltat és gyakorlatot a jelentkezőktől, vagyis pályakezdőket is szívesen fogadnak.

Ennek ellenére feltehetően nem volt túl sok jelentkező, mert a hirdetés még mindig fent van, igaz, már módosítottak a fizetésen.Jelenleg a hirdetésben már 300 forinttal magasabb, 2500 forintos órabér szerepel.Ez pedig akár még magasabb is lehet, mert szerepel egy kitétel, hogy bérezés egyéni megbeszélés és tapasztalat alapján.

Szakács mellett egyébként még pultost is keresnek a bisztróba továbbra is. 1800 forintos órabérrel csábítják a leendő kollégákat - olvasható a VG cikkében.

Borítókép: (Fotó: Ripost/Szabolcs László)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.