Bezár a bazár

Új irodába költözik a Gyurcsány-párt országgyűlési frakciója. No, nem önként – házelnöki utasításra.

2020. 05. 14. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új irodába költözik a Gyurcsány-párt országgyűlési frakciója. No, nem önként – házelnöki utasításra. A DK-sajtóiroda minap közleményben fejezte ki csalódottságát, legfőképp azért, mert az új helyiségnek csak a belső udvarra néző ablakai lesznek. Gondolom, nem a pazar kilátás hiánya zavarja Láriferit (otthon, az Apró-villából is remek a panoráma), talán inkább az, hogy ezentúl semmi értelme nem lesz kilógatni az ablakon a különféle harsány molinókat, transzparenseket, zászlókat, egyebeket, mint eddig. Érdekli is az a szemközt lakó pártot!

Okafogyott lesz a zsibvásár, bezár a bazár. Ez a baj.

Harcos közleményében ezt írja az elkeseredett csapat: „Az elmúlt években számtalanszor adtunk hangot véleményünknek azzal, hogy a Kossuth térre néző parlamenti irodánk ablakán lógattunk ki különböző molinókat.” (Úgy vélik, Kövér László házelnököt az uniós zászló zavarta a legjobban.) „Lógott már itt szivárványos zászló, putyinos molinó, sőt a járvány kezdetén egy ilyen transzparensen mondtunk köszönetet az ország valódi hőseinek is.” Gyurcsányék szerint a házelnök megelégelte a kilógatott üzeneteiket. (Mit mondjak, mi is…) Zárszóként azért még kibiggyesztettek egy ütősnek szánt mondatot: „Kövér elintézte: itt sem lóg többé EU-zászló!” Dacos közleményüket pedig azzal zárták, hogy „a 2022-es kormányváltás után nem valamelyik ablakból fog uniós zászló lógni, hanem visszakerül méltó helyére, az Országházra, a magyar zászló mellé”. Vajon szegény Sebestyén Aladár, az Apró-villa eredeti tulajdonosa mit szólt, amikor neki kellett költöznie?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.