Macskajaj

Hogy el ne feledkezzen róla a közbeszéd, a napokban újra hírt adott magáról Homonnay Gergely, az ismert DK-s macskablogger.

2020. 11. 13. 5:59
null
Pilhál György Fotó: Katona_Vanda Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hogy el ne feledkezzen róla a közbeszéd, a napokban újra hírt adott magáról Homonnay Gergely, az ismert macskablogger (Erzsi for president – az élet macskaperspektívából – megvan?). Sok újat nem tudtunk meg közösségi bejegyzéseiből, csupán annyi olvasható ki belőlük, hogy a szerző állapota tovább súlyosbodott. Szegény ezúttal arról írt: pezsgőt bont, ha „megdöglik” Orbán Viktor, Novák Katalin miniszter asszony pedig nem más, mint egy „náci féreg”. (Betegünk korábban arról tudósított, hogy a vírusfertőzött Bolognában járt a fiújánál, s ha a pandémia tünetei jelentkeznének nála, nem orvoshoz megy, hanem Fidesz-szimpatizánsok közé tüsszögni.)

Az ember elsőre azt gondolná, egy szimpla túlmozgásos provokátorral van dolga, akinek egyetlen vágya, hogy a végtelenségig froclizza politikai ellenfeleit. De nem. Macskás Gergely a szivacsos agylágyulás egyik izgalmas válfajában szenved. E betegségnek számos tünete van, az egyik az, hogy a páciens abban leli örömét, ha közutálat veszi körül, lehetőség szerint minél nagyobb térben. Tekintetében ilyenkor furcsa fények villódznak. (A cöfcöföző Tordai honatya ábrázatán láttam hasonlókat.) A Wikipédia azt írja Homonnay Gergelyről, hogy cikkei jelentek meg a Nők Lapja Psziché újságban (gondolom, klinikai emlékei a pszichiátriáról), könyvei pedig macskaperspektívából mutatják be a gazdi viszonyát az ő Erzsijéhez. Aki beleolvas, föláll a hátán a szőr.

Érdekes, bár nem meglepő: a gyengélkedő bloggert maga Gyurcsány Ferenc vette szárnyai alá még évekkel ezelőtt. Elnök úr alighanem szavazatokat remél a doromboló beteg híveitől.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.